Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Ciasto
- 7 jajek przepiórczych
- 1 cukier waniliowy
- 1 łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia
- 100 g cukru
- 150 g mąki kukurydzianej
Dodatki
- owoce sezonowe
-
6
50min
Czas całkowity 30minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
1. Włączyć piekarnik 180 stopni
2. Do "Blokada naczynia miksującego" włożyć motylek
3. Dodać jajka, cukier i cukier waniliowy ubić 2 min/obr. 4
4. Zdjąć motylek
5. Dodać pozostałe składniki i wymieszać 1 min/obr 4
6. Przełożyć ciasto do brytfanki (30 cm x 10 cm) i posypać owocami, piec w piekarniku 15-20 min.
Ciasto
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz