3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Bezglutenowy biszkopt z owocami


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

Ciasto

  • 7 jajek przepiórczych
  • 1 cukier waniliowy
  • 1 łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia
  • 100 g cukru
  • 150 g mąki kukurydzianej

Dodatki

  • owoce sezonowe
  • 6
    50min
    Czas całkowity 30min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Ciasto
  1. 1. Włączyć piekarnik 180 stopni

    2. Do Closed lid włożyć motylek

    3. Dodać jajka, cukier i cukier waniliowy ubić 2 min/obr. 4

    4. Zdjąć motylek

    5. Dodać pozostałe składniki i wymieszać 1 min/obr 4

    6. Przełożyć ciasto do brytfanki (30 cm x 10 cm) i posypać owocami, piec w piekarniku 15-20 min.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy