3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Bezglutenowo Owocowy twarożek


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

  • 1 płaskie łyżki syrop klonowy, 1 łyżeczka syropu klonowego
  • 200 g twarogu, półtłusty
  • 10 g Migdałów, pokrojonego na kawałki
  • 300 g bananów, pokrojonych na kawałki
  • 200 g jogurtu naturalnego, żadkiego
  • 2 łyżeczki soku z cytryny
  • 40 g orzechów laskowych
  • 450 g jabłek, pokrojonych w ćwiartki
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    1. Do naczynia miksującego włożyć orzechy i migdały rozdrobnić 5-7 s/obr. 6, przełożyć do innego naczynia.
    2. Do naczynia miksującego włożyć jabłka i sok z cytryny, rozdrobnić 3 s/obr. 5, przełożyć do innego naczynia.
    3. Do naczynia miksującego wlać jogurt naturalny.
    4. Dodać banany, wymieszać 15 s/obr. 4.
    5. Dodać twaróg i rozdrobnione wcześniej jabłka, wymieszać 15 s/ Counter-clockwise operation / obr. 4.
    6. Całość przełożyć do miseczek, posypać rozdrobnionymi orzechami i migdałami, i skropić syropem klonowym.
10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy