3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Batony czekoladowo-orzechowe


Wydrukuj:
4

Składniki

8 porcja/porcje/porcji

Batony czekoladowo-orzechowe

  • 150 g masło orzechowe
  • 100 g płatki owsiane górskie
  • 60 g mleka
  • 10 g kakao
  • 2 łyżki miodu
  • dodatki dowolne:cynamon, szczypta soli, peski dyni, słonecznika, żurawina (co kto woli)
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

    Batony czekoladowo-orzechowe
  1. Wszystkie składniki włożyć do1min//obr.1 Przełożyc do foremki, ugnieść łyżką i włożyć na noc do lodówki.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz