3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

gotowanie na parze - łosoś i szparagi


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

  • kilka sztuk szparagów
  • 100 g łososia
  • 1 marchewka
  • 4 ziemniaczki młode
  • 700 ml wody
5

Przygotowanie

  1. * Ziemniaki oskrobać, marchewkę obrać.

    * do naczynia miskującego wlać wodę

    * Wszystkie składniki ułożyć na przystawce Varoma (temp. Varoma) czas 25 minut.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

można rybę skropić cytryną


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz