Tu jesteś:
4
Składniki
10 porcja/porcje/porcji
masa
- 3 łyżeczki mieszane zioła, suszone
- 1 mała cebula
- 3 gałązki pietruszki
- 2 torebki ryżu białego
- sól , pieprz ziołowy wg uznania
- 600 g filet z piersi indyka, bez skóry
- 200 g brokuł
- 200 g pieczarek
-
6
20min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- 1. Ugotuj ryż w garnku lub MT (aldente)
2. W "Blokada naczynia miksującego" rozdrobnij wszystkie produkty prócz ryżu razem ( 5sek , obr. 7)
3.Wyłóż masę do miski i wymieszaj z ryżem.
4. Uformuj z masy płaskie medaliony i smaż na patelni z dodatkiem oleju kokosowego.
Medaliony świetnie smakowo komponują się kremem pomidorowym z MT ABC
SMACZNEGO
Medaliony Mileny-czyli drugie danie 3w1
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz