Czas przygotowania
                                50h 0min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                50h 0min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     -- 
                                     -- 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            - TM 6
 
opublikowany: 27/12/20
                            
                zmieniono dnia: 27/12/20
                    Składniki
Naleśniki z serków homogenizowanych
- 2 serki homogenizowane, waniliowe, Danio, po 140 g każdy
 - 8 czubatych łyżek mąki pszennej
 - 1 łyżeczki proszku do pieczenia
 - 1 mleko, szklanka
 - 2 łyżki cukru
 - 4 jajka
 - 4 łyżki oleju
 
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                        
                        Kopystka - 
                        
                        
                        Naczynie miksujące kompletne premium 
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Do naczynia miksującego dać mleko, jajka, serki homogenizowane, olej, sól, mąkę, proszek do pieczenia, cukier zmiksować 30 sekund/obr. 5. Zgarnąć kopystką składniki na dno naczynia miskującewgo. Przelać do innego naczynia. Piec na rozgrzanej patelni naleśnikowej z obydwu stron na złoty kolor. Gotowe naleśniki smarować tym na co mamy ochotę, zawijać.
 
Porady
Po więcej inspiracji zapraszam na mojego bloga https://madebymycha.pl/
 
*przepis ze strony https://aniagotuje.pl/
                        *przepis ze strony https://aniagotuje.pl/
Model urządzenia Thermomix®
- 
                    
                        Przepis jest tworzony dlaTM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. 
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
               Kategorie przepisów: 
                                      
                
              
          
      INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                        
                    
                    
                                    
                        
                        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
Komentarze