3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Włoskie masło ziołowe


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

Włoskie masło ziołowe

  • 20 g suszonych pomidorów w oleju, odsączonych z zalewy
  • 20 g zielonych oliwek, bez pestek
  • 1-2 ząbki czosnku
  • 2 szczypty pieprzu
  • 2 szczypty słodkiej papryki
  • 130 g miękkiego masla
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    masła:
  1. do naczynia miksującego włożyć pomidory, rozdrobnić 3 s / obr. 8; zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia

    2. dodać oliwki, czosnek i przyprawy, rozdrobnić 5-7s. / obr.5

    3. dodać masło, wymieszać 20 s. / obr.4

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

To masło świetnie smakuje z grzankami, chlebkami z ziołami albo jako dodatek do grillowanych potraw


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • WOW! Ale rewelacja-masełko

    Zgłoszony przez jajciucha na lipca 3, 2013 at 11:54.

    WOW! Ale rewelacja-masełko pierwsza klasa! Mój maż najchętniej wyjadłby całe, nawet bez chlebka.... Polecam  Big Smile

    " Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak, naprawdę wielcy sprawiają, że ty także możesz stać się wielki. "

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze