3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wariant PASTA Z AVOCADO


Wydrukuj:
4

Składniki

500 g

SKŁADNIKI

  • Szklanka ugotowanego bobu
  • 2 łyżki sok z cytryny
  • 30 g Pistacje solone
  • 1 Dojrzałe avocado
  • 6
    30min
    Czas całkowity 30min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Pistacje wrzucić na wirujące noże 7s ob 7.
    Dodać awokado, sok z cytryny, ugotowany bób miksujemy 15s ob 4.
    Można jeść odrazu bądź schłodzić w lodówce minimum 30 minut.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Pastę najlepiej podawać z pomidorem, gdyż avacado w połączeniu właśnie z nim ma właściwości antyrakowe.Pastę można przechowywać w lodówce. Aby nie ściemniała należy włożyć do środka pojemnika pestkę avocado.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy