Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--
  • TM 31
opublikowany: 14/12/10
zmieniono dnia: 29/11/11

Składniki

  • 60 g rukoli
  • 50 g orzeszkòw piniowych
  • 50 g migdalòw (bez skòrki)
  • 10 pomidorki koktajlowe
  • 1 zabek czosnku
  • olej z oliwek extra vergin
  • sòl do smaku

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Wszystkie skladniki oprucz pomidorkow wlozyc do naczynia miksujacego czas 1 min/ obr 10.

    Ugotowac makaron wedlug uznania, polac sosem i przyozdobic pomidorkami pokrojonymi w cwiartki.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Sos typu pesto z rukoli i pomidorkami

Wydrukuj:

Komentarze

  • lipca 31, 2014 at 11:37

    Witam

    Barco cenny komentarz i gratuluję Panu zmysłu gotowania. Przeglądając jakiekolwiek przepisy zawsze czytam sugestie innych osób i ta jest naprawdę trafna. Co do samego przepisu ( po modyfikacji) jest ok tmrc_emoticons.;)

    Edyta K.

  • maja 4, 2012 at 17:59

    Jesli wykonac zgodnie z przepisem nie wyjdzie bo po kilku sek na tych obrotach calosc lezy na sciankach. Ale jak zmiksowac najpierw pinie i migdaly na pyl a potem dodac reszte (cala miarka oliwy pojdzie  tmrc_emoticons.) i miksowac 1minute obr 6 z podgrzewaniem 90st to wyszoby gladkie i smaczne cos. Przepis ma potencjal i ten sos na makaronie penne naprawde jest swietny ale jak ktos nie umie kombinowac to lepiej niech nie wchodzi w ten biznes bo orzeszki sa mocno drogie. Pozdrawiam wszystkich amatorow wloskiej kuchni.

     

Are you sure to delete this comment ?