3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Sos typu pesto z rukoli i pomidorkami


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 60 g rukoli
  • 50 g orzeszkòw piniowych
  • 50 g migdalòw (bez skòrki)
  • 10 pomidorki koktajlowe
  • 1 zabek czosnku
  • olej z oliwek extra vergin
  • sòl do smaku
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie skladniki oprucz pomidorkow wlozyc do naczynia miksujacego czas 1 min/ obr 10.

    Ugotowac makaron wedlug uznania, polac sosem i przyozdobic pomidorkami pokrojonymi w cwiartki.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Witam Barco cenny komentarz i

    Zgłoszony przez edytka na lipca 31, 2014 at 11:37.

    Witam

    Barco cenny komentarz i gratuluję Panu zmysłu gotowania. Przeglądając jakiekolwiek przepisy zawsze czytam sugestie innych osób i ta jest naprawdę trafna. Co do samego przepisu ( po modyfikacji) jest ok tmrc_emoticons.;)

    Edyta K.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Jesli wykonac zgodnie z

    Zgłoszony przez Wilhelm of Baskerville na maja 4, 2012 at 17:59.

    Jesli wykonac zgodnie z przepisem nie wyjdzie bo po kilku sek na tych obrotach calosc lezy na sciankach. Ale jak zmiksowac najpierw pinie i migdaly na pyl a potem dodac reszte (cala miarka oliwy pojdzie  tmrc_emoticons.) i miksowac 1minute obr 6 z podgrzewaniem 90st to wyszoby gladkie i smaczne cos. Przepis ma potencjal i ten sos na makaronie penne naprawde jest swietny ale jak ktos nie umie kombinowac to lepiej niech nie wchodzi w ten biznes bo orzeszki sa mocno drogie. Pozdrawiam wszystkich amatorow wloskiej kuchni.

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze