Tu jesteś:
4
Składniki
3 porcja/porcje/porcji
Sos holenderski
- 1 szczypta białego pieprzu
- 1 szczypta soli
- 1 łyżka soku z cytryny
- 90 g klarowanego masła, pokrojonego na kawałki
- 3 żółtka
-
6
6min
Czas całkowity 6minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Założyć motylek. Do naczynia miksującego włożyć wszystkie skladniki na sos, gotować 5-6 min/70°C/obr. 2. Podawać bezpośrednio po przygotowaniu.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz