3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z tuńczyka


Wydrukuj:
4

Składniki

10 porcja/porcje/porcji

  • 1 łyzka majonezu
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 30 g cebuli czerwonej lub zwykłej
  • 1 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • sól, pieprz, do smaku
  • gałązki zielonej cebulki
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. 1. Do Blokada naczynia miksującego wkladamy cebulkę czerwoną, jajka, majonez i przyprawy miksujemy 30 sek obr. 8. Skladniki ze scianek sciagamy kopystką. W razie potrzeby miksujemy 20 sek na obr. 4.

    2. Do masy dokladamy odsączonego tuńczyka i posiekaną natkę cebulki mieszamy 25 sek. Na obr. 3 Obroty wsteczne 

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy