Tu jesteś:
4
Składniki
Pasta "z rosołu"
- 2 nogi z kurczaka ugotowane w rosole, mięsko oczywiscie
- 2 marchewki ugotowane
- 1 pietruszka korzen ugotowana
- 2 zabki czosnku świeże
- 1 łyżek majonezu
- 1 łyżeczki musztardy
- 50 gramów Masla
- 1 łyżek przyprawy uniwersalnej tm typu vegeta lub łyzeczka soli
- szczypta pieprzu
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- Wszystkie składniki umieszczamy w
"Blokada naczynia miksującego" i miksujemy obr.7 aż do uzyskania gładkiej masy, w trakcie otwieramy
"Blokada naczynia miksującego" i kopytką zgarniamy składniki ze ścianek.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Ja dzielę na dwie porcję, jedną mroże na później.
Smacznego
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzOsobiście mniej miksowalam, na oko. Dodałam też...
Osobiście mniej miksowalam, na oko. Dodałam też więcej przypraw, paprykę mieszankę do mięs itp. Pyszne. Fajna alternatywa dla tanich pasztetow z kiepskim skladem
Bezpośrednio po przygotowaniu dobrze jest żeby...
Bezpośrednio po przygotowaniu dobrze jest żeby postała w lodówce wtedy jak pasztet fajnie się rozsmarowuje, nie jest już taka rzadka.
Polecam
Lamka:...
Lamka:
Do pieczywa.
Lamka:...
Lamka:
Według mnie do pieczywa.
a do czego ta pasta?
a do czego ta pasta?
Lamka