Tu jesteś:
4
Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
Potrzebujesz:
- 1 słoiczek oliwek
- garść migdałów
- 3 suszone pomidory
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Wszyskie składniki wrzucić do naczynia (oczywiście oliwki odlane z zalewy), można też dolać odrobinę oleju z suszonych pomidorów).
Zmiksować około 15 s / obr. 10. Można dłużej jeżeli chcesz, żeby pasta była gładka.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Mogą być użyte oliwki czarne lub zielone - chociaż moim zdaniem z czarnych pasta jest smaczniejsza. Po przygotowaniu można przechowywać przez kilka dni w lodówce.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzCieszę się, że trafiło ze
Cieszę się, że trafiło ze smakiem
Super. Dodałam do kolekcji.
Super. Dodałam do kolekcji. Lubię takie smaki.