3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z oliwek


Wydrukuj:
4

Składniki

1 słoik/słoiki/słoików

Potrzebujesz:

  • 1 słoiczek oliwek
  • garść migdałów
  • 3 suszone pomidory
5

Przygotowanie

  1. Wszyskie składniki wrzucić do naczynia (oczywiście oliwki odlane z zalewy), można też dolać odrobinę oleju z suszonych pomidorów).

    Zmiksować około 15 s / obr. 10. Można dłużej jeżeli chcesz, żeby pasta była gładka.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Mogą być użyte oliwki czarne lub zielone - chociaż moim zdaniem  z czarnych pasta jest smaczniejsza. Po przygotowaniu można przechowywać przez kilka dni w lodówce.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz