3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z makreli (bez twarogu)


Wydrukuj:
4

Składniki

10 porcja/porcje/porcji

pasta

  • 200 g makreki wędzonej obranej
  • 0,5 łyżeczki przyprawy uniwersalnej zrobionej w TM
  • 2 łyżki majonezu
  • 4 jaja na twardo
  • sól i pieprz do smaku
  • 150 g ogórka kiszonego
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki wrzucamy do Closed lid i miksujemy 20s/ obr 5

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

1. Jeśli lubimy bardziej gładszą pastę, należy wydłużyć czas miksowania.

2. Dla orientacji - 200g makreli obranej uzyskujemy z małej wędzonej ryby.

3. Majonez można zrobić w Thermomiksie.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz