3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z łososia dla alergików.


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

pasta

  • 4 płaskie łyżki majonezu dla alergików
  • sok z połowy cytryny
  • 50 g serka koziego firmy TUREK
  • kilka gałązek koperku
  • szczypta soli i pieprzu
  • 100 g wedzonego lososia
5

Przygotowanie

  1. W naczyniu miksującym rozdrabniamy łososia czas 30s / obr.7, ściągamy kopystką ze ścianek i dodajemy sok z cytryny,serek,majonez,szczyptę soli i pieprzu oraz koperek. Mieszamy 30s / obr.5. i gotowe.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Ja kupuję łososia sałatkowego bo jest tańszy, a przecież i tak go miksujemy więc efekt jest taki sam. Dodając zwykły serek kanapkowy i normalny majonez lub jogurt typu "greckiego" np.light otrzymamy tradycyjną pastę łososiową. Smacznego.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy