3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

Pasta z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami

  • puszka czerwonej fasoli, przepłukana i odcedzona
  • 5 pomidorów z zalewy (50g)
  • łyżka oleju z pomidorów, zamiennie można użyć oliwy
  • ćwiartka czerwonej cebuli (30g), przekrojona na pół
  • pół pęczka posiekanej natki pietruszki
  • łyżeczka tymianku
  • pół łyżeczki soli
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki miksujemy razem (8s/obr. zwiększamy stopniowo od 4 do 6), zgarniamy masę na dno naczynia i ponownie miksujemy (8s/obr. zwiększamy stopniowo od 4 do 6).
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz