Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
Pasta z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami
- puszka czerwonej fasoli, przepłukana i odcedzona
- 5 pomidorów z zalewy (50g)
- łyżka oleju z pomidorów, zamiennie można użyć oliwy
- ćwiartka czerwonej cebuli (30g), przekrojona na pół
- pół pęczka posiekanej natki pietruszki
- łyżeczka tymianku
- pół łyżeczki soli
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Wszystkie składniki miksujemy razem (8s/obr. zwiększamy stopniowo od 4 do 6), zgarniamy masę na dno naczynia i ponownie miksujemy (8s/obr. zwiększamy stopniowo od 4 do 6).
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedztakie proste, a takie dobre!
takie proste, a takie dobre!
moje dzieci ją pokochały
moje dzieci ją pokochały
Bardzo smaczna pasta, gesta, wiec idealnie nadaje...
Bardzo smaczna pasta, gesta, wiec idealnie nadaje sie do kanapek do pracy =]
Pasta wyśmienita
Pasta wyśmienita