Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Składniki
- 1 pieczony burak
- 3 garści czarnych oliwek
- 2 garści migdałów
- 3 suszone pomidory
- sól, pieprz do smaku
-
6
1h 0min
Czas całkowity 1h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
1. Potrzebny nam będzie 1 uprzednio upieczony lub ugotowany burak.
2. Buraka przed wrzuceniem do naczynia można pokroić na mniejsze części. Dodać pozostałe składniki pasty.
3. Zmiksować 15s/obr 10.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Miarka MT
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Buraka można upiec przy okazji pieczenia innych rzeczy i przechowywać w lodówce.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz