3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z buraka


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Składniki

  • 1 pieczony burak
  • 3 garści czarnych oliwek
  • 2 garści migdałów
  • 3 suszone pomidory
  • sól, pieprz do smaku
5

Przygotowanie

  1. 1. Potrzebny nam będzie 1 uprzednio upieczony lub ugotowany burak.

  2. 2. Buraka przed wrzuceniem do naczynia można pokroić na mniejsze części. Dodać pozostałe składniki pasty.

  3. 3. Zmiksować 15s/obr 10.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Buraka można upiec przy okazji pieczenia innych rzeczy i przechowywać w lodówce. 


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy