Tu jesteś:
4
Składniki
- 7 jaj gotowanych na twardo
- 4-5 ogórków konserwowych
- 2 puszki tńczyka w oleju
- ulubione przyprawy i zioła
-
6
-
7Czas całkowity
-
8Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
9
5
Przygotowanie
-
Jajka ugotuj :włóż do koszyczka ,do
wlej500g wody i gotuj 14 min varoma/1 .Po ugotowaniu wystudź ,obierz i pokrój na cztery .Z
wylej wodę i włóż ogórki zmiksuj 4sek/5 dołóż resztę składników i zmiksuj 10s/5-6
11
Porady
Można użyć jako nadzienie do pierogów
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzdziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś...
dziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś zjedzone, bardzo dobra pasta
wersji pierogowej też kiedyś spróbuję
Super tak zrobi
Super tak zrobię
Basiek76Jeeli dodasz troszk oliwy lub masa to tak...
Basiek76:Jeżeli dodasz troszkę oliwy lub masła to tak. Inaczej może być za suche
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Czy zamiast tuczyka w oleju mona doda tuczyka w...
Czy zamiast tuńczyka w oleju można dodać tuńczyka w sosie własnym?
:)Cieszę się ,że smakowało
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Haniu, obiecałam,że podzielę
Haniu, obiecałam,że podzielę sie wrażeniami na temat pierogów z Twoja pastą. Zrobiłam wczoraj i nie ma po nich śladu. Polecam gorąco wszystkim ten pomysł!! :O .Pierogi są bardzo, bardzo smaczne .
Nie sądziłam ,że będą tak smakowały. Bardzo delikatne w smaku i właściwie nie wyczuwa się w nich ryby. Do pasty dodałam małą cebulkę ,ponieważ ta pasta jest delikatna.Dziękuję za pomysł i nowy przepis .Jeszcze raz polecam .
Pozdrawiam 
Oczywiście, przyznaję racje
Oczywiście, przyznaję racje ,ale sama sie przekonam czy mi odpowiada
Dam znać.Pozdrawiam 
:bigsmile:Kasiu cieszę się
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Pastę tę robię od czasu do
Pastę tę robię od czasu do czasu, ale zaintrygowało mnie to nadzienie w pierogach :O muszę to zrobić.Pozdrawiam
Witaj Haniu Twoja pasta
Witaj Haniu
Twoja pasta zrobiła dzisiaj w naszym biurze furorę
Nasza "szefowa" wyszukała Twój przepis, kupiła składniki i dzisiaj, na poniedziałkowym spotkaniu wcinaliśmy ją razem z ciepłymi bułeczkami. Wszystko zostało dosłownie pożarte w 5 sekund
pycha
;)Mnie też nie to tylko
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Nawet nie pomyślałabym, że
Nawet nie pomyślałabym, że można takie nadzienie do pierogów zrobić ;o)
;o)
Ani ja nie jadlam :) Musze
Ani ja nie jadlam
Musze spròbowac

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Grażynko ja dziś robiłam
Grażynko ja dziś robiłam pierogi z serem i zostało mi trochę ciasta z oszczędności zrobiłam z pastą ,na spróbowanie .Mnie bardzo smakowały,wiadomo ,że trzeba wtedy troszkę podostrzyć bo tuńczyk jest łagodny.
A mój syn który w piątki nie jada mięsa stwierdził ,że całkiem niezła odmiana. Zalał swoje czystym czerwonym barszczem.Rzecz smaku i gustu . 
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Haniu dobry przepis na
Haniu dobry przepis na piątek
My też mięsa w piątki nie jemy, więc na pewno będę korzystała, bo często w piątki robię różne pasty
Ale pierogi z tą pastą muszę wypróbować, bo takich jeszcze nie robiłam
Dzięki za przepis
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Haniu pierogów z takim
Haniu pierogów z takim nadzieniem nie jadłam
przepis wypróbuję jeszcze dzisiaj,jako pastę do chlebka
dziękuję za przepis 