thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

  • 7 jaj gotowanych na twardo
  • 4-5 ogórków konserwowych
  • 2 puszki tńczyka w oleju
  • ulubione przyprawy i zioła

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Koszyczek
    Koszyczek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Jajka ugotuj :włóż do koszyczka ,do Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego" wlej500g wody i gotuj 14 min varoma/1 .Po ugotowaniu wystudź ,obierz i pokrój na cztery .Z Blokada naczynia miksującego"Blokada naczynia miksującego" wylej wodę i włóż ogórki zmiksuj 4sek/5 dołóż resztę składników i zmiksuj 10s/5-6

Porady

Można użyć jako nadzienie do pierogów

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

pasta jajeczno-tuńczykowa

Wydrukuj:

Komentarze

  • października 12, 2018 at 22:47

    dziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś zjedzone, bardzo dobra pastaSmile wersji pierogowej też kiedyś spróbujęCooking 1

  • maja 24, 2017 at 12:29

    Super tak zrobię

  • maja 24, 2017 at 11:12

    Basiek76:Jeżeli dodasz troszkę oliwy lub masła to tak. Inaczej może być za suche

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

  • maja 24, 2017 at 10:54

    Czy zamiast tuńczyka w oleju można dodać tuńczyka w sosie własnym?

  • czerwca 6, 2013 at 12:00

    tmrc_emoticons.)Cieszę się ,że smakowało tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

  • czerwca 6, 2013 at 10:46

    Haniu, obiecałam,że podzielę sie wrażeniami na temat pierogów  z Twoja pastą. Zrobiłam  wczoraj i nie ma po nich śladu. Polecam gorąco  wszystkim ten pomysł!! :O .Pierogi są bardzo, bardzo smaczne . tmrc_emoticons.) Nie sądziłam ,że będą  tak smakowały. Bardzo delikatne w smaku i właściwie nie wyczuwa się w nich ryby. Do pasty dodałam małą cebulkę ,ponieważ ta pasta jest  delikatna.Dziękuję za  pomysł i nowy przepis .Jeszcze raz polecam . Big Smile Pozdrawiam tmrc_emoticons.)

  • kwietnia 30, 2013 at 11:38

    Oczywiście,  przyznaję racje ,ale sama sie przekonam czy mi odpowiada tmrc_emoticons.;) Dam znać.Pozdrawiam tmrc_emoticons.)

  • kwietnia 30, 2013 at 06:16

    Big SmileKasiu cieszę się ,że Wam smakowało tmrc_emoticons.;) Smoczek ja tylko zasugerowałam ,jak mówiłam ile  ludzi  tyle smaków nam smakowało ,a Ty proszę daj znać jakie jest Twoje zdanie tmrc_emoticons.8)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

  • kwietnia 29, 2013 at 22:41

    Pastę tę  robię od czasu do czasu, ale zaintrygowało mnie to nadzienie  w pierogach :O  muszę  to zrobić.Pozdrawiam tmrc_emoticons.)

  • kwietnia 29, 2013 at 21:41
    5.0

    Witaj Haniu tmrc_emoticons.)

    Twoja pasta zrobiła dzisiaj w naszym biurze furorę  Big Smile

    Nasza "szefowa" wyszukała Twój przepis, kupiła składniki i dzisiaj, na poniedziałkowym spotkaniu wcinaliśmy ją  razem z ciepłymi bułeczkami. Wszystko zostało dosłownie pożarte w 5 sekund tmrc_emoticons.;)

    pycha Love

Are you sure to delete this comment ?