Tu jesteś:
4
Składniki
- 7 jaj gotowanych na twardo
- 4-5 ogórków konserwowych
- 2 puszki tńczyka w oleju
- ulubione przyprawy i zioła
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Jajka ugotuj :włóż do koszyczka ,do "Blokada naczynia miksującego" wlej500g wody i gotuj 14 min varoma/1 .Po ugotowaniu wystudź ,obierz i pokrój na cztery .Z "Blokada naczynia miksującego" wylej wodę i włóż ogórki zmiksuj 4sek/5 dołóż resztę składników i zmiksuj 10s/5-6
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Można użyć jako nadzienie do pierogów
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzdziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś...
dziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś zjedzone, bardzo dobra pasta wersji pierogowej też kiedyś spróbuję
Super tak zrobi
Super tak zrobię
Basiek76Jeeli dodasz troszk oliwy lub masa to tak...
Basiek76:Jeżeli dodasz troszkę oliwy lub masła to tak. Inaczej może być za suche
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Czy zamiast tuczyka w oleju mona doda tuczyka w...
Czy zamiast tuńczyka w oleju można dodać tuńczyka w sosie własnym?
:)Cieszę się ,że smakowało
Cieszę się ,że smakowało
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Haniu, obiecałam,że podzielę
Haniu, obiecałam,że podzielę sie wrażeniami na temat pierogów z Twoja pastą. Zrobiłam wczoraj i nie ma po nich śladu. Polecam gorąco wszystkim ten pomysł!! :O .Pierogi są bardzo, bardzo smaczne . Nie sądziłam ,że będą tak smakowały. Bardzo delikatne w smaku i właściwie nie wyczuwa się w nich ryby. Do pasty dodałam małą cebulkę ,ponieważ ta pasta jest delikatna.Dziękuję za pomysł i nowy przepis .Jeszcze raz polecam . Pozdrawiam
Oczywiście, przyznaję racje
Oczywiście, przyznaję racje ,ale sama sie przekonam czy mi odpowiada Dam znać.Pozdrawiam
:bigsmile:Kasiu cieszę się
Kasiu cieszę się ,że Wam smakowało Smoczek ja tylko zasugerowałam ,jak mówiłam ile ludzi tyle smaków nam smakowało ,a Ty proszę daj znać jakie jest Twoje zdanie
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Pastę tę robię od czasu do
Pastę tę robię od czasu do czasu, ale zaintrygowało mnie to nadzienie w pierogach :O muszę to zrobić.Pozdrawiam
Witaj Haniu Twoja pasta
Witaj Haniu
Twoja pasta zrobiła dzisiaj w naszym biurze furorę
Nasza "szefowa" wyszukała Twój przepis, kupiła składniki i dzisiaj, na poniedziałkowym spotkaniu wcinaliśmy ją razem z ciepłymi bułeczkami. Wszystko zostało dosłownie pożarte w 5 sekund
pycha
;)Mnie też nie to tylko
Mnie też nie to tylko przypadek ,ale smaczny
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Nawet nie pomyślałabym, że
Nawet nie pomyślałabym, że można takie nadzienie do pierogów zrobić ;o)
;o)
Ani ja nie jadlam :) Musze
Ani ja nie jadlam Musze spròbowac
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Grażynko ja dziś robiłam
Grażynko ja dziś robiłam pierogi z serem i zostało mi trochę ciasta z oszczędności zrobiłam z pastą ,na spróbowanie .Mnie bardzo smakowały,wiadomo ,że trzeba wtedy troszkę podostrzyć bo tuńczyk jest łagodny. A mój syn który w piątki nie jada mięsa stwierdził ,że całkiem niezła odmiana. Zalał swoje czystym czerwonym barszczem.Rzecz smaku i gustu .
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Haniu dobry przepis na
Haniu dobry przepis na piątek My też mięsa w piątki nie jemy, więc na pewno będę korzystała, bo często w piątki robię różne pasty Ale pierogi z tą pastą muszę wypróbować, bo takich jeszcze nie robiłam Dzięki za przepis
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Haniu pierogów z takim
Haniu pierogów z takim nadzieniem nie jadłam przepis wypróbuję jeszcze dzisiaj,jako pastę do chlebka dziękuję za przepis