3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

pasta jajeczno-tuńczykowa


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 7 jaj gotowanych na twardo
  • 4-5 ogórków konserwowych
  • 2 puszki tńczyka w oleju
  • ulubione przyprawy i zioła
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Jajka ugotuj :włóż do koszyczka ,do Closed lid wlej500g wody i gotuj 14 min varoma/1 .Po ugotowaniu wystudź ,obierz i pokrój na cztery .Z Closed lid wylej wodę i włóż ogórki zmiksuj 4sek/5 dołóż resztę składników i zmiksuj 10s/5-6

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Można użyć jako nadzienie do pierogów


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • dziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś...

    Zgłoszony przez bartonella na października 12, 2018 at 22:47.

    dziś zrobione z dodatkiem cebulki i dziś zjedzone, bardzo dobra pastaSmile wersji pierogowej też kiedyś spróbujęCooking 1

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Super tak zrobi

    Zgłoszony przez Basiek76 na maja 24, 2017 at 12:29.

    Super tak zrobię

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Basiek76Jeeli dodasz troszk oliwy lub masa to tak...

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na maja 24, 2017 at 11:12.

    Basiek76:Jeżeli dodasz troszkę oliwy lub masła to tak. Inaczej może być za suche

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Czy zamiast tuczyka w oleju mona doda tuczyka w...

    Zgłoszony przez Basiek76 na maja 24, 2017 at 10:54.

    Czy zamiast tuńczyka w oleju można dodać tuńczyka w sosie własnym?

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • :)Cieszę się ,że smakowało

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na czerwca 6, 2013 at 12:00.

    tmrc_emoticons.)Cieszę się ,że smakowało tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Haniu, obiecałam,że podzielę

    Zgłoszony przez smoczek na czerwca 6, 2013 at 10:46.

    Haniu, obiecałam,że podzielę sie wrażeniami na temat pierogów  z Twoja pastą. Zrobiłam  wczoraj i nie ma po nich śladu. Polecam gorąco  wszystkim ten pomysł!! :O .Pierogi są bardzo, bardzo smaczne . tmrc_emoticons.) Nie sądziłam ,że będą  tak smakowały. Bardzo delikatne w smaku i właściwie nie wyczuwa się w nich ryby. Do pasty dodałam małą cebulkę ,ponieważ ta pasta jest  delikatna.Dziękuję za  pomysł i nowy przepis .Jeszcze raz polecam . Big Smile Pozdrawiam tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Oczywiście,  przyznaję racje

    Zgłoszony przez smoczek na kwietnia 30, 2013 at 11:38.

    Oczywiście,  przyznaję racje ,ale sama sie przekonam czy mi odpowiada tmrc_emoticons.;) Dam znać.Pozdrawiam tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • :bigsmile:Kasiu cieszę się

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na kwietnia 30, 2013 at 06:16.

    Big SmileKasiu cieszę się ,że Wam smakowało tmrc_emoticons.;) Smoczek ja tylko zasugerowałam ,jak mówiłam ile  ludzi  tyle smaków nam smakowało ,a Ty proszę daj znać jakie jest Twoje zdanie tmrc_emoticons.8)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Pastę tę  robię od czasu do

    Zgłoszony przez smoczek na kwietnia 29, 2013 at 22:41.

    Pastę tę  robię od czasu do czasu, ale zaintrygowało mnie to nadzienie  w pierogach :O  muszę  to zrobić.Pozdrawiam tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Witaj Haniu Twoja pasta

    Zgłoszony przez Rude na kwietnia 29, 2013 at 21:41.

    Witaj Haniu tmrc_emoticons.)

    Twoja pasta zrobiła dzisiaj w naszym biurze furorę  Big Smile

    Nasza "szefowa" wyszukała Twój przepis, kupiła składniki i dzisiaj, na poniedziałkowym spotkaniu wcinaliśmy ją  razem z ciepłymi bułeczkami. Wszystko zostało dosłownie pożarte w 5 sekund tmrc_emoticons.;)

    pycha Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • ;)Mnie też nie to tylko

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na kwietnia 28, 2013 at 08:44.

    tmrc_emoticons.;)Mnie też nie to tylko przypadek ,ale smaczny tmrc_emoticons.p

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Nawet nie pomyślałabym, że

    Zgłoszony przez anka25 na kwietnia 27, 2013 at 22:34.

    Nawet nie pomyślałabym, że można takie nadzienie do pierogów zrobić ;o)

    ;o)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ani ja nie jadlam :)  Musze

    Zgłoszony przez veronicab71 na kwietnia 27, 2013 at 11:21.

    Ani ja nie jadlam tmrc_emoticons.)  Musze spròbowac Big Smile Love

    Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.;)                            

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Grażynko ja dziś robiłam

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na kwietnia 27, 2013 at 07:34.

    Grażynko ja dziś robiłam pierogi z serem i zostało mi trochę ciasta z oszczędności zrobiłam z pastą ,na spróbowanie .Mnie bardzo smakowały,wiadomo ,że trzeba wtedy troszkę podostrzyć bo tuńczyk jest łagodny. tmrc_emoticons.;) A mój syn który w piątki nie jada mięsa stwierdził ,że całkiem niezła odmiana. Zalał swoje czystym czerwonym barszczem.Rzecz smaku i gustu . tmrc_emoticons.8)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Haniu dobry przepis na

    Zgłoszony przez ElaK na kwietnia 27, 2013 at 07:27.

    Haniu dobry przepis na piątek  tmrc_emoticons.)  My też mięsa w piątki nie jemy, więc na pewno będę korzystała, bo często w piątki robię różne pasty  tmrc_emoticons.)  Ale pierogi z tą pastą muszę wypróbować, bo takich jeszcze nie robiłam  tmrc_emoticons.D  Dzięki za przepis  tmrc_emoticons.)  

    ____________


    Mój blog kulinarny:


    http://ziolowaszuflada.blogspot.com/


    Smile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Haniu pierogów z takim

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na kwietnia 26, 2013 at 15:12.

    Haniu pierogów z takim nadzieniem nie jadłam tmrc_emoticons.D Big Smile przepis wypróbuję jeszcze dzisiaj,jako pastę do chlebka Big Smile dziękuję za przepis Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze