3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta jajeczno - serowa


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

składniki

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • kilka łyżek majonezu
  • 200 g sera zółtego np. goudy
  • 1 środkowa część pora
  • pieprz do smaku
  • sól do smaku
5

Przygotowanie

  1. Ser rozdrabniamy na wiórki obr.5 mniej więcej 10 - 15 sek. Przekładamy do miski. Por kroimy na mniejsze kawałki, rozdrabniamy w Closed lid 10 - 15 sek obr.6. Zgarniamy wszystko kopystką i ewentualnie rozdrabniamy jeszcze raz przez kilka sek. Przesypujemy do sera. Jajka rozdrabniamy obr.4 na drobno, obserwujemy przez otwór - żeby się nie zrobiła papka tmrc_emoticons.). Do Closed lid przesypujemy, ser i  por, dodajemy resztę składników i mieszamy No counter-clockwise operation do powstania pasty.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Bardzo dobry dodatek do kanapek lub grilla. Często zabieram jako dodatego do drugiego śniadania do pracy np. do chrupkiego pieczywa.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz