Tu jesteś:
4
Składniki
pasta z awokado
- 3 - 4 łyżki oliwy z oliwek
- sok z jednej limonki
- 2 ząbki czosnku, obrane
- 1 łyżeczka posiekanej kolendry (świeże liście)
- 70 g czerwonej cebuli - obranej, pokrojonej na mniejsze kawałki
- sól i pieprz do smaku
- 1 awokado obrane, pokrojone na ćwiartki
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Cebulę i czosnek włożyć do naczynia miksującego i rozdrobnić obr. 7 / 4 sek. Zgarnąć kopystką na dno naczynia, dodać pozostałe składniki, obr. 5 / 6 sek.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Jeśli świeża kolendra jest niedostępna, możemy zastąpić ją świeżymi liśćmi pietruszki.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz