3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Orzechowa pasta do chleba :-)


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 400 g półtłustego twarogu
  • 150 g jogurtu naturalnego
  • 150 g orzechów włoskich
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 21 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 21
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Orzechy zmielić w naczyniu, czas 15 sekund, pozycja Turbo.

    Zmielone orzechy przełożyc do osobnej miski. 

    Twarożek włozyć do naczynia, zmielić - czas 30 sekund, obroty 3-4.

    Do masy twarogowej dodać jogurt i zmielone orzechy  i wszystko zamieszać - czas 1 minuta, obroty 3. W razie potrzeby mozna pomóc w miszaniu kopystką.

    Pastą smarować chleb, bułki, można polać płynnym miodem. Rewelacyjne w smaku dla małych i dużych.

    Smacznego.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy