Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Skladniki
- 1/4 łyżeczki papryki ostrej
- 150 g surowej, wedzonej szynki lub boczku, pokrojone w kostki (mozna kupic)
- 100 g surowej szynki np. szwarcwaldzkiej lub lososiowej, w plastrach
- 100 g sera bialego philadelphia.
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
Kostki i plastry szynki / boczku wlozyc do "Blokada naczynia miksującego" i 40 sekund na 10 rozdrobnic.
Do "Blokada naczynia miksującego" dodac philadelphie i papryke i jeszcze raz 5 sekund na 10 polaczyc.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Swieza i przepyszna metka, szybko gotowa na sniadanie lub kolacje. Nam w dwojke wystarczylo na 2 kolacje.
Przez wedzona szynke / boczek nie trzeba dodawac soli.
SMACZNEGO:
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz