3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Metka Sonii - light.


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Skladniki

  • 1/4 łyżeczki papryki ostrej
  • 150 g surowej, wedzonej szynki lub boczku, pokrojone w kostki (mozna kupic)
  • 100 g surowej szynki np. szwarcwaldzkiej lub lososiowej, w plastrach
  • 100 g sera bialego philadelphia.
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Kostki i plastry szynki / boczku wlozyc do Blokada naczynia miksującego i 40 sekund na 10 rozdrobnic.

  2. Do Blokada naczynia miksującego dodac philadelphie i papryke i jeszcze raz 5 sekund na 10 polaczyc.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Swieza i przepyszna metka, szybko gotowa na sniadanie lub kolacje. Nam w dwojke wystarczylo na 2 kolacje.

Przez wedzona szynke / boczek nie trzeba dodawac soli.

SMACZNEGO:


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy