Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Na Dip/sos
- 1/2 miarki MT sosu sojowego
- 2 czubate łyżki cukru brązowego
- 1/4 miarki MT octu ryżowego
- 1/2 miarki MT wody
5
Przygotowanie
Do naczynia mieszjącego wlać wodę, wsypać cukier. Mieszamy: 2 minuty, 37 stopni, obroty 1; cukier powinien się rozpuścić.
Dodać pozostałę składniki, wymieszać: 5 s., obroty 4.
Dip/Sos sojowy
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Doskonały jako dip lub do potraw azjatyckich, marynata do mięsa lub dresing do sałatek.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo fajny sos :)
Bardzo fajny sos
wykorzystuję go do domowego sushi