3
Załaduj zdjęcie
Załaduj zdjęcie
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wariant Pasta z wędzonej makreli


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

na pastę

  • pieprz do smaku
  • 300 gramów wędzonej makreli bez skóry i ości
  • 1 łyżki majonezu
  • 2 łyżeczek musztardy
  • sól do smaku
  • 50 gramów cebuli
  • 50 gramów ogórków kiszonych odsączonych

  • 2 jajka, ugotowane na twardo 7 min.
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
5

Przygotowanie

  1. Do naczynai miksującego wkładamy cebulę, ogórki i rozdrabniamy 5s/ obr.5

    Dadajemy makrelę, jajka, majonez, musztardę i przyprawy rozdrabniamy 25s/ obr 4.

    Zakłądamy motylek i wyrabniamy 10s/ obr.4
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy