Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
na pastę
- pieprz do smaku
- 300 gramów wędzonej makreli bez skóry i ości
- 1 łyżki majonezu
- 2 łyżeczek musztardy
- sól do smaku
- 50 gramów cebuli
- 50 gramów ogórków kiszonych odsączonych
- 2 jajka, ugotowane na twardo 7 min.
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- Do naczynai miksującego wkładamy cebulę, ogórki i rozdrabniamy 5s/ obr.5
Dadajemy makrelę, jajka, majonez, musztardę i przyprawy rozdrabniamy 25s/ obr 4.
Zakłądamy motylek i wyrabniamy 10s/ obr.4
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz