3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Tartinki z boczkiem i ementalerem


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

  • 2 jajka
  • 100 ml mleka
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • sól , pieprz
  • 1 op. ciasta francuskiego
  • 80 g sera żółtego
  • 100 g wędzonego boczku
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Piekarnik nagrzać do temp 200

    Do kielicha włożyć jajka, mleko, gałkę sól pieprz i wymieszać obr.4 30s

    wyjąć, włożyć ser żółty i zmielić obr 9 10 s. Ciasto francuskie rozwałkować  wycinać małe foremki i wypełnić je serem i boczkiem oraz wlać zawartość z przyprawami piec 17 min temp 200

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy