Tu jesteś:
4
Składniki
- 2 jajka
- 100 ml mleka
- szczypta gałki muszkatołowej
- sól , pieprz
- 1 op. ciasta francuskiego
- 80 g sera żółtego
- 100 g wędzonego boczku
-
6
27min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Piekarnik nagrzać do temp 200
Do kielicha włożyć jajka, mleko, gałkę sól pieprz i wymieszać obr.4 30s
wyjąć, włożyć ser żółty i zmielić obr 9 10 s. Ciasto francuskie rozwałkować wycinać małe foremki i wypełnić je serem i boczkiem oraz wlać zawartość z przyprawami piec 17 min temp 200
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo dobre
Bardzo dobre