Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Surówka
- 400 g czerwonej kapusty, pokrojona na mniejsze kawałki
- 1 łyżeczki octu jabłkowego, lub 2łyżki soku z cytryny
- sól, pieprz
- 100 g jabłka, 1/4 bez gniazd nasiennych, bez skroki
- 70 g czerwonej cebuli, przekrojona na 1/2
- 2 łyżki jogurt naturalny
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Jabłko,cebulę i czerwona kapustę wrzucamy do naczynia miksującego - siekamy - ob5/4s nastepnie ob8/2s.
Doprawiamy octem, solą, pieprzem oraz jogurtem naturalnym - mieszamy ob.wsteczne ob2/15s.
Surówka
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz