3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Surówka z czerwonej kapusty


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Surówka

  • 400 g czerwonej kapusty, pokrojona na mniejsze kawałki
  • 1 łyżeczki octu jabłkowego, lub 2łyżki soku z cytryny
  • sól, pieprz
  • 100 g jabłka, 1/4 bez gniazd nasiennych, bez skroki
  • 70 g czerwonej cebuli, przekrojona na 1/2
  • 2 łyżki jogurt naturalny
5

Przygotowanie

    Surówka
  1. Jabłko,cebulę i czerwona kapustę wrzucamy do naczynia miksującego - siekamy - ob5/4s nastepnie ob8/2s.

    Doprawiamy octem, solą, pieprzem oraz jogurtem naturalnym - mieszamy ob.wsteczne ob2/15s.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy