Tu jesteś:
4
Składniki
- 7 jajek
- 7 plastrów szynki, (konserwowej
- lub gotowanej)
- 7 krążków papryki
- sól, pieprz
- zielenina do dekoracji
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Zagotować '/2 1 wody - czas 6 min, temp. Varoma , obr. poz. 2.
Na dolnej części Varomy położyć 1 plaster szynki, na szynce krążek
papryki (wys. ok. 2 cm) i wbić 1 jajko.
Na górnej części Varomy ułożyć w ten sam sposób 6 porcji, posy
pać solą i pieprzem, gotować - czas 12 min, temp. Varoma,
obr. poz. 2.
Należy uważać, aby przy układaniu nie zakryć wszystkich otworów.
Podawać na ciepło lub zimno przybrane zieleniną.
10
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSuper przekąska, przepis
Super przekąska, przepis polecam