3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Jajka wiosenne na szynce


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

  • 7 jajek
  • 7 plastrów szynki, (konserwowej
  • lub gotowanej)
  • 7 krążków papryki
  • sól, pieprz
  • zielenina do dekoracji
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1.   Zagotować '/2 1 wody - czas 6 min, temp. Varoma , obr. poz. 2.
    Na dolnej części Varomy położyć 1 plaster szynki, na szynce krążek
    papryki (wys. ok. 2 cm) i wbić 1 jajko.
    Na górnej części Varomy ułożyć w ten sam sposób 6 porcji, posy­
    pać solą i pieprzem, gotować - czas 12 min, temp. Varoma,
    obr. poz. 2.
    Należy uważać, aby przy układaniu nie zakryć wszystkich otworów.
    Podawać na ciepło lub zimno przybrane zieleniną.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz