3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Delikatne jajka faszerowane


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

  • 3 jajka, ugotowane na twardo
  • 15 g szynki, drobiowej
  • 15 g żółtego sera
  • łyżka majonezu
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Jajka przekrajamy na pionowo na pół. Wyjmujemy żółtka.

    2. Do naczynia miksującego wkładamy ser i szynkę, rozdrabniamy 20s/obr.8. Dodajemy żółtka i majonez, ponownie mieszamy 10s/obr.5

    3. Otrzymanym farszem faszerujemy białka.

    Smacznego!

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz