Składniki
1 porcja/porcje/porcji
MANGO
- 1 porcje mango, dojrzały
kostki lodu
- 3 kostki lodu
fruktoza
- 2 płaskich łyżeczek fruktozy, bądź dosłodzić do smaku
jarmuż
- 5 gałązek jarmużu, bez łodyg, same liście
mleko
- 0,25 litra mleka
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
Przygotowanie
Wszystkie składniki umieścić w mikserze, miksować przez minutę na najwyższych obrotach. Podawać odrazu po przygotowaniu, najlepiej schłodzone.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Zamiast fruktozy można użyć ksylitolu, bądź też zwykłego cukru.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPychota
Pychota
myslalam ze bedzie mdly i
myslalam ze bedzie mdly i nijaki,ale mylilam sie!
Smakuje!