Tu jesteś:
4
Składniki
2 litr/litra/litry/litrów
Sok marchewkowo - brzoskwiniowy
- 200 g Marchewka w kawałkach
- 100 g banan
- 400 g Brzoskwinie bez pestek
- 50 g Cukier trzcinowy lub inny
- 50 g sok z połówki cytryny
- 1500 g Woda - ilość do uzupełnienia do 2 litrów
-
6
25min
Czas całkowity 25minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- 1- marchewkę zmiksować 5 sek, obr 5
2- zalać ok 400 g wody i zagotować 10 min, 100 st, obr 1
3- dodać banana, brzoskwinie, sok z cytryny, cukier
4- zmiksować 1 min 30 sek, obr 10 i dodać wody do poziomu max
5- zagotować 10 min, 100 st, obr 3
6- przelać do butelek
Sok
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Ilość cukru zależy od słodkości owoców.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzpo jakim czasie sok jest niezdatny do spożycia?
po jakim czasie sok jest niezdatny do spożycia?