3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mielenie kawy


Wydrukuj:
4

Składniki

300 g

ziarna kawy

  • 300 g kawy
5

Przygotowanie

    wrzuć do TM ok. 300g ziaren kawy
  1. podgrzej tem.60 oC; poz.2

  2. mielenie :2 min. poz.10

10
11

Porady

więcej o mieleniu i parzeniu kawy na blogu:

//alicjakwkrainie.blogspot.com/2016/02/kawa-sama-sie-nie-zrobi.html


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Kawa zmielona w tym czasie i w takich obrotach...

    Zgłoszony przez Joanna_Poziomka na marca 12, 2020 at 20:58.

    Kawa zmielona w tym czasie i w takich obrotach jest za drobna do ekspresu kolbowego. Niestety zapycha się i w rezultacie nie zaparza.
    Próbowałam skrócić czas do 1 min. i 40 s. Nic nie dało.
    Moze zmniejsze obroty do 9 😊

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Fajnie i szybko , polecam bardzo

    Zgłoszony przez Grazik na lutego 5, 2020 at 16:30.

    Fajnie i szybko , polecam bardzoLove

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Fajnie i szybko dziki

    Zgłoszony przez Hanna8781 na maja 11, 2017 at 19:47.

    Fajnie i szybko, dzięki Smile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Dzięki wielkie

    Zgłoszony przez ruuuuuda666 na stycznia 21, 2017 at 14:01.

    Dzięki wielkie

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • a ile pózniej trzeba takà kawę...

    Zgłoszony przez Agata Michaud na października 24, 2016 at 07:22.

    a ile pózniej trzeba takà kawę gotować aby byla dobra?

    Pozdrawiam


    Agata 


     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze