3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Gorące mleko karmelowe


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

  • 500 g mleka
  • 200 g masy krówkowej - kajmaku
5

Przygotowanie

  1. Założyć motylek. Do naczynia miksującego włożyć kajmak i wlać mleko, 8 min/70°C/obr2. Podawać od razu po przygotowaniu.

     

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Im więcej kajmaku, tym napój jest słodszy.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy