Tu jesteś:
4
Składniki
- 400 g śmietany kremówki
- 20 g Czekolady gorzkiej
- 6 łyżeczek kawy, rozpuszczalnej
- 2 puszki mleka skondensowanego
- 250 g mleka
- 2 szklanki whisky
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Czekoladę rozdrobnić 6s obr.8, dodać śmietanę i kawę. podgrzewać 2 min/ 60stopni /obr 3. Następnie dodać pozostałe składniki i wymieszać 30s/ obr.5. Przelać do butelek, pić wystudzone.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzZrobiłem z połowy składników
Zrobiłem z połowy składników i wystarczająca ilość,musiałem dosłodzic miodem teraz super -czy ktoś wie jak się przechowuje czy w lodówce i jak długo ?
Zrobione na GRANTSie i mleku
Zrobione na GRANTSie i mleku niesłodzonym jak skonsumuję sprawdzę na mleku słodzonym po pierwszych próbach wydaje się że na słodzony może być ciekawszy smak dla kobiet
mleko skondenskowane słodzone
mleko skondenskowane słodzone powinno być moim zdaniem ,i z połowy składników wystarczy zrobić szkoda marnować szkocką
pyszne - polecam
pyszne - polecam