Składniki
2 porcja/porcje/porcji
Omlet
- 2 jajka
- 2 łyżek mleka
- 5 gałązek pietruszki
- 20 gramów zolty ser, Pokrojony w kostke
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
1. Wrzuc ser i pietruszke do miski TM -zmiksuj 2-3 sek pr 7
2. Wloz motylka dodaj mleko, jajka, sol i pieprz-wymieszaj 20 sek pr 4
3. W gornej czesci Varomy rozloz uprzednio zmoczony, zwiniety w klebek i odcisniety papier do pieczenia (taki ktory jest pokryty olejem lub silikonem) -upewnij sie ze kilka dziurek jest odslonietych aby para mogla sie przedostac.
4. Wlej mase na papier (lub folie)
5. Odstaw Varome na bok. Przeplukaj miske. Wlej 1 ltr wody (nie zakladaj Varomy w tym momencie) -zagotuj wode 5 min Varoma pr 2.
6. Kiedy woda osiagnie temperature Var, zresetuj czas -wloz Varome z Omletem na miske TM -gotuj 5-6 min Varoma pr 2.
Omlet
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Omlet jest rewelacyjny. Lekki i puszysty!
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz