Przejdź do treści

Forum Witamy wraz z blogiem!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam serdecznie!  tmrc_emoticons.smile 

Thermomix własny posiadam od 2 miesięcy, staram się wykorzystywać jego możliwości na maxa! Gotuję z przepisów gotowych, a także wiele sam eksperymentuję. Moje babcia ma go od 17 lat! W związku z czym już wiele lat temu pokazywała mi, co i jak można czynić z tym magicznym urządzeniem  tmrc_emoticons.wink

W związku z tym, że gotowanie, to moja pasja, postanowiłem założyć wraz z moim współlokatorem i dobrym znajomym bloga, na którym będziemy się dzielili tym, jak my pracujemy z Thermomixem! Będzie tam wiele przepisów wykonanych z książek, a także wiele naszych, autorskich inspiracji. W związku z tym witamy Was i zapraszamy: www.kaszkazmleczkiem.com

Witam serdecznie i gratuluję powstania Waszego bloga. Byłam, zobaczyłam i widzę ,że to pierwsze kroki. Pięnie opisujecie i reklamujecie pracę Thermomixa.

Czy macie już pomysł na jego ostateczny "kształt"? Życzę powodzenia. tmrc_emoticons.bigsmile

Podany tutaj link do bloga jest nieaktywny. tmrc_emoticons.aw

Witam serdecznie  tmrc_emoticons.smile Piątek, 13 to wspaniały dzień na start z nawym przedsięwzięciem  tmrc_emoticons.bigsmile Na przekór tym wszystkim, którzy tego dnia nosa z domu nie wystawią, tacy są przesądni   tmrc_emoticons.puzzled  Macie chłopaki dobre poczucie humoru  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.lol  Na bloga będę zaglądać, bo lubię jak gotują mężczyźni -mają ciekawe pomysły. Mam nadzieję, że tutaj też będziecie zaglądać i wpisywać swoje ciekawe przepisy  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam, Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile  

Dziękujemy dziewczyny za miłe przywitanie. Tak, tak, to dopiero początki i blog wystartował - jak widać po poście -  dziś. Mamy nadzieję, że będzie to jednak szczęśliwa data tmrc_emoticons.smile

Miałem dziś dodać przepis własnego autorstwa na ciasto jogurtowe z kokosową kruszonką, ale właśnie okazało się, że przez zupełny przypadek wyrzuciliśmy kartkę z proporcjami na ciasto! tmrc_emoticons.aw Trzeba będzie więc zrobić od nowa i zapisać wszystko raz jeszcze. A wierzcie nam, że smak tego ciasto wyszedł wspaniały! tmrc_emoticons.smile

PS. Co do całego bloga, to będziemy starać się dodawać przepisy i porady, które mają pomóc każdemu w tworzeniu własnej kuchni z Thermomixem. tmrc_emoticons.smile Pomysłów mamy masę, wiele już zrealizowaliśmy, dlatego też stwierdziliśmy, że chcemy podzielić się tym z innymi.

Witam  tmrc_emoticons.smile

Cromca

tmrc_emoticons.bigsmile SUPER  tmrc_emoticons.bigsmile Bedziemy korzystać z Waszych porad i przepisów. rozwijajcie bloga! tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_4

Witam i gratuluję pomysłu.

Jednak piątek i trzynastka - i jest niespodzianka:

"Pokażemy, że gotowanie z Thermomixem w cale nie musi być trudne! " - do poprawy 

A czy ktoś powiedział, że jest trudne? Przemyślcie to zdanie  

Ale i tak trzymam kciuki - lubię ludzi którym się chce chcieć

Działajcie - jakby co to pomożemy

Witajcie Panowie w Naszym gronie ! Życzę Wam dużo inspiracji i pomysłów w prowadzeniu bloga !

tmrc_emoticons.love Witam serdecznie tmrc_emoticons.love ale niespodzianka 13-go w piątek tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Chłopaki jesteście Wspaniali,życzę weny twórczej tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_4 tmrc_emoticons.cooking_7

Pozdrawiam i trzymam kciuki, Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Wow panowiesą nareszcie wśród nas.Tak trzymać Hania z Łodzi

Super tmrc_emoticons.lol chłopaki świetny pomysł tmrc_emoticons.smile sama od jakiegoś czasu myslę nad blogiem tylko czasu brakuje żeby nad nim popracować tmrc_emoticons.smile ale może kiedyś się uda tmrc_emoticons.smile życzę Wam sukcesów nie tylko kulinarnych tmrc_emoticons.smile bedę śledziła Wasze życie kulinarne na blogu tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile fajnie że są wśród nas Panowie tmrc_emoticons.smile pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.bigsmile

Dziękujemy za miłe powitanie, jak i cenne uwagi. Niestety, chwilowo mamy wstrzymany mamy dostęp do edycji bloga - Google zablokowało nam taką możliwość, gdyż podaliśmy "Kaszka z Mleczkiem" jako użytkownika, a musi być imię i nazwisko. Wszystko właśnie weryfikujemy i działamy dalej, jeszcze chwilkę tmrc_emoticons.wink

PS. W czwartek prawdopodobnie zostaniemy przedstawicielami Thermomixu tmrc_emoticons.smile

Nowy przepis na blogu dodany, udało się, zapraszamy! tmrc_emoticons.smile

Gratulacje Panowie i powodzenia w nowej roli - przedstawicieli TM

KrystianJ wrote:

PS. W czwartek prawdopodobnie zostaniemy przedstawicielami Thermomixu tmrc_emoticons.smile

Nowy przepis na blogu dodany, udało się, zapraszamy! tmrc_emoticons.smile

Oj, obawiam się, że wówczas nie będziecie mogli prowadzić bloga z Thermomixem. tmrc_emoticons.wink

Witajcie kochani!! To fantastyczne ze panowie tez chca gotowac w TM a jeszcze fajniejsze, ze chca go pokazywac innym tmrc_emoticons.love . Zycze wam samych sukcesow sprzedazowych bo jak chyba wszyscy tu uwazam, ze TM to jedna z niewielu rzeczy na swiecie ktore warte sa sprzedawania a jeszcze bardziej warte sa zakupu tmrc_emoticons.wink

Kasiu, to co piszesz to czysta prawda. Szkoda tylko, że tak mało ludzi o tym wie. Wiem, cena, sposób sprzedaży, który nie każdemu odpowiada, itp.  tmrc_emoticons.bigsmile

Alez Gabrysiu - ja uwazam wlasnie, ze ta forma sprzedazy jest wspaniala! Nie musisz nigdzie chodzic, przynosza ci sprzet do domu, gotuja dla Ciebie darmo, nie pamietam jak to bylo w Polsce, ale u mnie to moglam sobie sama sprobowac "pokrecic galkami" i co najwazniejsze nikt tego nachalnie Ci nie wpycha na sile tylko przedstawia zalety i korzysci wynikajace z posiadania. No i masz pewnosc, ze to nie jest tzw. masowka - to nie sa miliardy egzemplarzy produkowanych na szybko przez roboty w Chinach (oczywiscie nie mam nic do Chin tmrc_emoticons.wink  ) ktore potem zalegaja polki we wszystkich sklepach - wiekszosc czynnosci przy produkcji naszych TM jest wykonywana bardzo dokladnie i precyzyjnie - czesciowo przez maszyny a czesciowo przez czlowieka (wiem bo widzialam film z fabryki - no i wierze im) tmrc_emoticons.lol

Witaj Krystianie tmrc_emoticons.smile już zaglądam na bloga tmrc_emoticons.smile

Kasiu, niestety, w Polsce ludzi myślących podobnie do Ciebie  nie jest tak wiele. Rynek sprzedaży bezpośredniej jest zepsuty przez inne firmy (odkurzacze, garnki itp), gdzie przedstwiciele "wciskają" swoje wyroby klientom. U nas, w Vorwerku jest dokładnie tak jak piszesz (jestem przedstwicielem), ale wcale niełatwo umówić prezentację u klienta. tmrc_emoticons.wink Niektórzy przekładają terminy po kilka razy i coraz to wymyślają nowe powody albo wogóle nie odbierają telefonu. tmrc_emoticons.bigsmile

Witajcie chlopaki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Wystartowaliscie swietnie i chwali sie wielki zapal tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Zycze powodzenia, kariery i milego kucharzenia tmrc_emoticons.bigsmile   Chetnie zajrze do Waszych przepisòw tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Ja też sie przyłączam do powitania FACETÓW tmrc_emoticons.lol i życzę powodzenia,zaglądajcie tu często i właśnie ładujcie tu swoje akumulatory dzieląc sie z nami Waszymi sukcesami i porażkami tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7

Witam chłopaki tmrc_emoticons.smile Jestem tutaj nowa i ucieszyłam się, że jest dodatkowo blog na temat TM, ale widzę, że ostatnio nic się tam nie dzieje tmrc_emoticons.aw Kiedy nowe przepisy?

@Gabi49, dlaczego nie będą mogli prowadzić bloga, będąc przedstawicielami?

Witajcie chłopaki!!! Życzę samych sukcesow zawodowych  tmrc_emoticons.party

Basiu chyba dziewczyny miały na myśli to że nie będą juz mieli aż tyle czasu tmrc_emoticons.smile