Przejdź do treści

Forum Witamy Forumowiczow!!!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Cudowny dzien. W tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" wlasnie tworzy sie sok malinowy. W domowej wedzarni powstaja super wedlinki a na koniec dnia beda kluski na parze z sosem z podgrzybkow. Pozdrawiamy wszystkich pozytywnie zakreconych  tmrc_emoticons.cooking_1 !!!!

Witajcie tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  W takim razie wpraszam sie na uczte tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue Skad jestescie? Jakie doswiadczenia macie z TM ? Zycze pozytywnego szalenstwa w kuchni , milego dnia i pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  W razie potrzeby sluze pomoca tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Doswiadczenie z tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" mamy od ponad dwunastu lat ale zawierucha  zyciowa sprawila ze jakis czas nie posiadalismy tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" . Ale tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" znow jest z nami cudownie bo to super pomoc domowa. Pozdrawiamy spoza granic Polski !

Pozdrawiam z Wloch, a Wy skad ?? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Bo nas tu mnòstwo z ròznych zakatkòw tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

A My pozdrawiamy z UK  tmrc_emoticons.bigsmile . U nas takze mnostwo przepieknych zakatkow no i smakow  tmrc_emoticons.bigsmile !!!

tmrc_emoticons.lolWitam ipozdrawiam Hania z Łodzi

Haniu My Tez Pozdrawiamy!!!  tmrc_emoticons.smile

Witamy serdecznie i pozdrawiamy z Lubinatmrc_emoticons.smile  ela i bartek tmrc_emoticons.smileTM to cudowny wynalazek tmrc_emoticons.smile a przepisownia to super miejscetmrc_emoticons.smile

tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked"  jest stworzony zeby poznawac nowe smaki !!! My tez pozdrawiamy!!! 

Witajcie wśród zakręconych Thermomaniaków ! Życzę dalszych lat spędzonych w towarzystwie TM i Naszym oczywiście ! Dzielcie się przepisami,chętnie skorzystamy.

Pozdrawiam Monika z Sosnowca

Witajcie wśród nas - pozytywnie zakręconych i zakochanym maniaczek TM  tmrc_emoticons.lol fajnie że jest nas wiecej, ja sama jestem wierna TM od lat 13  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol pozdrawiam serdecznie i zachecam do odwiedzania przepisowni, forum i przepisów tmrc_emoticons.smileczekamy także na wasze pomysły tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile Marzena z Bydgoszczy  tmrc_emoticons.lol

Witam w naszym gronie. Fajnie ze znowu macie TM. tmrc_emoticons.smile teraz mozna  tmrc_emoticons.party

Witajcie  tmrc_emoticons.smile  Super, że do nas dołączyliście  tmrc_emoticons.smile  12 lat to kawał czasu... myślę, że dobrze znacie TM i macie sporo swoich pomysłów na rózne dania... Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile 

Witajcie na naszej pzepisowni i Forum. Myślę, że nie znikniecie i podzielicie się swoimi przepisami oraz wrażeniami o kuchni  angielskiej. Jak ją oceniacie? Która lepsza? Pozdrawiam i życzę wspanialości z TM. Gabi z Będzina tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_4

Witajcie w Przepisowni tmrc_emoticons.smile

Dziekujemy za mile powitania! A co do kuchni angielskiej: mysle ze najbardziej jest znane angielskie sniadanie ktore sklada sie ze smazonych pomidorow i pieczarek, jaka sadzonego, usmazonej angielskiej kielbaski (tania kielbaska angielska moim zdaniem jest nie smaczna najlepsza jest taka kupiona u rzeznika a nie w duzym markecie), fasolki w sosie pomidorowy i smazonych plastrow bekonu a do tego tosty no i herbata z mlekiem. Bardzo popularne w Anglii sa rozne rodzaje curry ale w tym specjalistami sa Hindusi i Pakistanie. Mam ochote stworzyc dobry przepis na curry w tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" . Pozdrowienia!

Udanego gotowania w tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" i czekam na przepis!

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochani tmrc_emoticons.love ja rownież czekam na dobry przepis tmrc_emoticons.cooking_1

Serdecznie pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_6

A My dzialamy caly czas w kuchni z naszym Kochanym tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" . Niestety nie mamy czasu udzielac sie za bardzo na forum. Pozdrawiamy Wszystkich milosnikow tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" !!!

No to tak jak ja cały czas szaleje tmrc_emoticons.lol ale zagladam choćby na chwlkę tmrc_emoticons.lol uzaleznienie tmrc_emoticons.love   pozdrawiam serdecznie i fajnie że już tak bardzo lubicie gotowanie z TM tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol