Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich. Nazywam sie Justyna i od 17 lat mieszkam w Niemczech. Pochodze z Gorzowa Wlkp. Termomix mam od 10.2012 i nie zaluje kupna. Bardzo czesto uzywa go moja prawie 13-letnia corka. Zarejestrowalam sie na polskiej stronie, bo mam nadzieje,ze znajde wiele pysznych polskich przepisow.

Pozdrawiam. Justyna   tmrc_emoticons.smile

Witaj Justynko tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Znajdziesz i moc przepisòw, i wielu przyjaciòl tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Fajnie, ze sie przedstawilas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Ja jestem Weronika, mieszkam we Wloszech od dobrych ponad 20 lat tmrc_emoticons.smile Kiedy trzeba, sluze pomoca tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Dziewczyny tez tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Pozdrawiam Cie serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.cooking_4 tmrc_emoticons.bigsmile Justynko, miło nam, że się przedstawiłaś i chcesz być z nami. Nasza przepisownia żyje i to własciwie dzięki Veronice. Ona jest motorem wszystkich wpisów, komentarzy i wspaniałą Artystką dzieł kulinarnych. Zobacz Jej przepisy ,a szczęka Ci opadnie. Czy na niemieckiej stronie przepisowni też  jest podobna aktywność?  Siedemnaście lat poza Polską to kawał czasu. Córcia to chyba urodziła się juz w Niemczech? Czy masz w Polsce rodzinę? Jak tam u Was Wielkanoc? Czy też przypomina  Boże Narodzenie?

Witamy Cię Justynkotmrc_emoticons.smile Przepisownia to bardzo dobry wybórtmrc_emoticons.smile

A jak już słusznie  Gabi zauwazyłą ta strona żyje dzięki Veronicetmrc_emoticons.smile Jest bardzo pomocna i nieziemsko uzdolniona w kuchni tmrc_emoticons.lol

Witamy Cię i cieszymy się, że do nas dołączyłaśtmrc_emoticons.smile

podziel się też z nami jakimiś sprawdzonymi niemieckimi przysmakami tmrc_emoticons.smile 

Dziekuje za mile powitanie. Ja juz ogladalam arcydziela Veronicy. Super. Teraz sprobuje odpowiedziec na pytania gabi49. Mam tu rodzine: niemieckiego meza  tmrc_emoticons.wink w polowie polska i w polowie niemiecka corke, pies i ja. Pracuje w przedszkolu jako nauczycielka i jakos zycie sie kreci. Mimo tylu tu spedzonych lat, do Polski sie teskni. Probuje 2 razy w roku byc na starych smieciach. Wielkanoc jest podobna jak w Polsce, oprocz naszych tradycji (koszyczek czy dyngus). Ja staram sie swieta wielkanocne i bozonarodzeniowe po polsku organizowac, aby moja corka potem mogla sobie wybrac te najlepsze tradycje (mam nadzieje,ze Polskie tmrc_emoticons.wink)            Immanuel, twraz mam urlop, to postaram cos niemieckiego tu wrzucic. Pozdrawiam wszystkich. Justyna                 

Witaj Justynko !

Ja też jestem nowa , od niedawna korzystam z przepisowni i oczywiście z porad niezastąpionych Dziewczyn , które w zasadzie ułożyły mi menu na święta połączone z imieninami męża. Każde nawet wydawałoby się najgłupsze pytanie np.o rozmiar foremki do pieczenia nie zostało bez odpowiedzi.

Jednym słowem mówiąc trafiłaś pod dobre skrzydła.

Pozdrawiam Monika

Witaj Justynko tmrc_emoticons.lol super ze do nas trafilas tmrc_emoticons.lol czekamy zatemz niecierpliwoscia na Twoje przepisy tmrc_emoticons.bigsmile pozdrawiam serdecznie Marzena tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.love Witaj Justynko tmrc_emoticons.smile Miło że trafiłaś do nas czekamy na Twoje przepisy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_10  Pozdrawiam Grazyna ze Szczecina