Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam

Jestem Nowa  -  emerytka

Przypadkowo dowiedziałam się o tej stronie.Termomix mam od dosyć dawna .Począcztkowo jak tylko go kupiłam /dowiedziałam się o nim i zobaczyłam go u bratowej/  cieszyłam się nim jak dziecko nową zabawką .Sprawdzałam różne przepisy . Niektóre mi odpowiadały ,niektóre nie.Nie było jeszcze tej strony ,a może i była , ale  nie miałam komputera. Więc mogłam tylko korzystać z przepisów podanych przez telefon,potem dostałam książkę i też z niej korzystałam . Najgorsze było to że kiedy miałam jakieś wątpliwości to nie miałam z kim tego przedyskutować .I tak powoli ten zapał minął . Ostatnio skontaktowałam się z kimś w sprawie zakupu Termomixu i wtedy dowiedziałam się o tej stronie . Bardzo się cieszę że jest taka możliwość że mogę od nowa  nauczyć się korzystać  z dobrodziejstw  tego urządzenia    .Liczę, że będę mogła korzystać z  ogromnej  wiedzy  i umiejętności osób nalężących do tego forum. Ja lubię piec i gotować , ale nie umiem nic robić na tak zwane "oko". Tylko  z  przepisów dokładnie opisanych, bez tego mam zaraz mnóstwno różnych wątpliwości. Jeżeli nie mogę dowiedzieć się dokładniej  to zaraz się wycofuję jak  rak /z pod którego jestem/ Ja ze swej strony jak będę coś wiedziała to też służę  pomocą. Trochę pewnie przynudziłam .Pozdrawiam wszystkich serdecznie i cieszę się że należę do Waszego grona    Jagodzianka-Krystyna

Witaj Krysiu w naszym gronie.Hania z Łodzi

Witaj Krysiu wśród Thermo - zakręconych. Bardzo fajnie,że do Nas trafiłaś i teraz będziemy mogły korzystać z Twoich porad i doświadczenia nabytego przez lata.

Pozdrawiam Monika

Witamy serdecznie na forum tmrc_emoticons.smile Karolina

Witaj Krysiu, polecam lekturę Radości gotowania i zapoznanie się ze wskazówkami. Przede wszystkim jednak podziel się tutaj wszystkimi wątpliwościami i kulinarnymi marzeniami. Ja i pozostali Thermomaniacy na pewno Cię wesprzemy.

A czy byłaś może na warsztatach kulinarnych?

Jeżeli potrzebujesz większego wsparcia - po prostu pisz do mnie tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam

Witam  Wszystkich serdecznie  dziękuję za miłe i serdeczne przywitanie.Nie mam książki Radości gotowania, na warsztatach kulinarnych też nie byłam.Proszę napisz mi coś więcej o tych warsztatach.Nie bardzo umiem się poruszać po tym programie.Nie wszystko umiem znaleźdź.Nie wiem jak wkleić zdjęcie w swoim profilu? ,gdzie jest informacja na ten temat? Gdzie szukać konkretnych przepisów np. Torty, ciasteczka ,baby. Znalazłam kilka przepisów ,ale sądzę że jest ich więcej jak je odszukać. W dyskusjach są pytania które mnie też interesuję, ale odpowiedzi są nie widoczne.Widzę że ktoś na nie odpowiada , ale odpowiedź z mojej strony jest nie widoczna  Wiele mam różnych pytań , próbuję sama odpowiedzieć sobie na niektóre pytania. wędrując po programie  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love Krystyna

Witaj Krysiu. Tutaj masz bardzo dokładnie opisane przepisy tmrc_emoticons.smile na pewno bedą Ci wychodzić wypieki i inne smakołyki.  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witaj Krysiu tmrc_emoticons.love Przy zakupie Thermomixa dostałam książkę "Radość gotowania" jest to książka podstawowa. tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Witam

Jestem nową użytkowniczką termomixa ( ok 3 m-cy) oraz forum ( od dziś)

Chciałam się przywitać  tmrc_emoticons.lol

Jestem Marta, ale wolę jak mówią na mnie Latosia.

Muszę trochę ogarnąć co gdzie i jak tmrc_emoticons.wink

mam nadzieje, że mi pomożecie.

Pozdrawiam i z góry dziękuję tmrc_emoticons.smile

Witaj Krysiu A jaki model TM masz? Gdzie mieszkasz? Ksiązkę można kupić, a jeżeli interesuje Cię coś konkretnego to też nie ma problemu - zawsze można zeskanować i wysłać.

Powolutku opanujesz przepisownię - pytaj, pomożemy

tmrc_emoticons.love Witaj Latosiu tmrc_emoticons.love Odwagi, pytaj a my pomożemy tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_1

Dziękuję

Będę pytać tmrc_emoticons.wink mam nadzieję, że szybko się ogarnę.

Czy powinnam swojego posta powitalnego założyć?

Pozdrawiam 

Marto - załóż swój wątek powitalny. Witaj. Będziemy do niego zaglądać i jakby co - to odpowiadać

Witajcie nowe użytkowniczki TM i Przepisowni  tmrc_emoticons.lol  Krysiu, Latosiu, bardzo się cieszę, że dołączyłyście do naszego grona  tmrc_emoticons.lol  Gdzie są Warsztaty Kulinarne, możecie sprawdzić na tej stronie:

http://thermomix.vorwerk.pl/pl/przepisy-i-promocje/warsztaty-kulinarne/

Trzeba wpisać swój kod pocztowy i pokaże Wam się najbliższe biuro i terminy Warsztatów. Dobrze jest zadzwonić kilka dni wcześniej do biura i zapowiedzieć swój przyjazd.

Pozdrawiam serdecznie i służę radą w razie potrzeby  tmrc_emoticons.love  Ela z Mazowsza

Witaj Latosiu w naszym gronie Hania z Łodzi

Witaj Latosiu! miłego gotowania, dodawania przpisów i plotkowania tmrc_emoticons.smile

witaj w gronie tmrc_emoticons.smile

Wiedziałam, że tutaj poczuję się jak w domu  tmrc_emoticons.love

Cała przyjemność po Naszej stronie ! Dzięki !

Witajcie dziewczynki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Pomozemy ile mozemy, a od "niemozliwych" zadan jest nasza Mixi tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Jak ida poszukiwania ? Sa jakies problemy ? Krysiu, znalazlas juz dzial z przepisami ? Pozdrawiam Was bardzo serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witam,ja niedawno byłam na warsztatach kulinarnych bardzo mi sie podobały,dowiedziałam sie wielu ciekawych żeczy o których nawet nie miałam pojęcia np.że można ugotowac zupę na mięsie z kością -udko,skrzydełka czy porcja rosołowa tmrc_emoticons.smile same tam gotowałyśmy,zadawana była masa pytań i zawsze były wyczerpujące odpowiedzi,co ugotowałyśmy to i potem zjadłyśmy tmrc_emoticons.bigsmile były rozlosowane 3 książki z przepisami między wszystkimi uczestniczkami warsztatów,można było dostać zakwas żytni z przepisem na chleb tmrc_emoticons.lol i dodatkowe przepisy na pyszności które tam były robione ,było super!wszyscy mimo że się nie znaliśmy bardzo szybko nawiązali kontakty między sobą ,była wymiana poglądów,przepisów.... z tego co wiem to takie warsztaty są organizowane raz w miesiącu i zawsze są te same potrawy do gotowania ale nie raz są organizowane dodatkowe warsztaty tematyczne z tego co wiem to teraz będą warsztaty z potrawami wigilijnymi na które czekam z utęsknieniem tmrc_emoticons.love bynajmniej u nas w Olsztynie -nie wiem jak to się ma w innych miejscowościach ale są na naszym forum odpowiednie osoby które posiadają większą wiedzę na ten temat i zawsze służą radą i pomocą tmrc_emoticons.party

Małgosiu, bardzo Ci dziękuję za taką relację z Warsztatów  tmrc_emoticons.smile  U nas w Warszawie, w biurze na Saskiej Kępie też jest podobnie.  tmrc_emoticons.smile  Co miesiąc, w każdy trzeci czwartek miesiąca są organizowane warsztaty dla nowych klientów i tych, którzy chcieliby sobie "odświeżyć" wiadomości. Poza tymi spotkaniami organizujemy jeszcze spotkania tematyczne: przetwory, dzień ziemniaka i dyni, dla osób na dietach (wegetariańskie), z okazji Dni babci i dziedka, z okazji Walentynek, w okolicach Dnia Dziecka. A dwa razy do roku (przed Świętami Wielkanocnymi i Bożym Narodzeniem) są Dni Otwarte. Najbliższe są teraz Dni Otwarte z potrawami wigilijnymi i światecznymi; 17 listopada. 

Cieszę się, że miałyście dobrą zabawę, dużo konkretnej wiedzy i poznałyście się nawzajem  tmrc_emoticons.lol  To jest właśnie Opieka Posprzedażowa, a właściwie jej część tmrc_emoticons.smile  coś czego nie ma w innych firmach i czego nie dostanie nikt, kto kupuje jakiś sprzet z półki sklepowej... Pozdrawiam serdecznie, Ela 

Nic dodac , nic ująć z tego, co pisze Ela. Tak jest w każdym biurze regionalnym . Zapraszamy serdecznie! Ja do Katowic! tmrc_emoticons.bigsmile