Witam
Jestem Nowa - emerytka
Przypadkowo dowiedziałam się o tej stronie.Termomix mam od dosyć dawna .Począcztkowo jak tylko go kupiłam /dowiedziałam się o nim i zobaczyłam go u bratowej/ cieszyłam się nim jak dziecko nową zabawką .Sprawdzałam różne przepisy . Niektóre mi odpowiadały ,niektóre nie.Nie było jeszcze tej strony ,a może i była , ale nie miałam komputera. Więc mogłam tylko korzystać z przepisów podanych przez telefon,potem dostałam książkę i też z niej korzystałam . Najgorsze było to że kiedy miałam jakieś wątpliwości to nie miałam z kim tego przedyskutować .I tak powoli ten zapał minął . Ostatnio skontaktowałam się z kimś w sprawie zakupu Termomixu i wtedy dowiedziałam się o tej stronie . Bardzo się cieszę że jest taka możliwość że mogę od nowa nauczyć się korzystać z dobrodziejstw tego urządzenia .Liczę, że będę mogła korzystać z ogromnej wiedzy i umiejętności osób nalężących do tego forum. Ja lubię piec i gotować , ale nie umiem nic robić na tak zwane "oko". Tylko z przepisów dokładnie opisanych, bez tego mam zaraz mnóstwno różnych wątpliwości. Jeżeli nie mogę dowiedzieć się dokładniej to zaraz się wycofuję jak rak /z pod którego jestem/ Ja ze swej strony jak będę coś wiedziała to też służę pomocą. Trochę pewnie przynudziłam .Pozdrawiam wszystkich serdecznie i cieszę się że należę do Waszego grona Jagodzianka-Krystyna