Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Dzień dobry wszystkim

Witam bardzo serdecznie wsrod nas tmrc_emoticons.lol Napisz cos wiecej o sobie  tmrc_emoticons.smile pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy  tmrc_emoticons.smile

Witam w gronie forumowiczów  tmrc_emoticons.smile

Witamy tmrc_emoticons.smile

witam i ja tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dziękuję za przywitanie .. Co Paniom miłym więcej napisać?

A na przykład skąd jesteś i od kiedy masz TM  tmrc_emoticons.lol

Jestem z Łodzi, a TM jeszcze nie mam. Między innymi dlatgo tu jestem - żeby dowiedzieć się coś więcej.

To ja mogę go polecić  tmrc_emoticons.lol mam go już 13 roczek i nie wyobrażam sobie bez niego życia tmrc_emoticons.lol jest niezastąpiony w kuchni i nie potrzebuje nic więcej  tmrc_emoticons.lol robi wszystko i oszczędza mój czas tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol i wszystko robi się szybko i smacznie  tmrc_emoticons.lol

Witam Cię i ja A czego chciałbyś się dowiedzieć?

Ja też dołączam się do powitania, TM mam 2m-ce i nie wyobrażam sobie życia bez niegotmrc_emoticons.smilepo prostu sie w nim zakochałam i nie opuszczę go aż do śmierci he he he a tak na poważnie jest to użądzenie nie zastąpione w każdej kuchni a co najważniejsze że potrawy przygotowywane w TM zawsze wychodzą i są przepyszne,pozdrawiam

Witaj wśród thermomaniaczek !

Monika z Sosnowca

Dziękuje za przemiłe powitanie. Wszystko chciałbym wiedzieć. Pytanie w czym jest takie świetne i czy ma  jakieś minusy?

Witaj tmrc_emoticons.smile

My TM mamy ok roku, jak dla nas minusów nie ma tmrc_emoticons.lol a plusów bardzo dużotmrc_emoticons.smile można w nim zrobić dosłownie wszystko i do tego szybko i zdrowotmrc_emoticons.smile

My w końcu w swoim jadłospisie mamy dużo zup i warzywnych potraw tmrc_emoticons.smile

A na przepisowni znajdziesz bardzo pomocnych ludzi tmrc_emoticons.smile wiec dodatkowy plus tmrc_emoticons.lol

Jak dla mnie ma jeden minus - powoduje, że nie chce się wychodzić z kuchni.

A jak jest z ratami. Istnieją jakieś 0% ale bez haczyków?

Witaj R@DEK w listopadzie jest kredyt promocyjny. Do ceny TM doliczona jest tylko opłata za udzielenie kredytu. To jest kredyt na 21 rat po 208,75 zł miesięcznie.

Nie wiem o jakie haczyki pytasz  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam, Ela z Mazowsza

O to TYLKO Elu. Chciałem pralkę na raty i była na 0% ale okazało się, że tzreba zapłacić niemal 300 zł ubezpieczenia. Może w takim razie lepiej poczekać i odłożyć adekwatną sumę do przyszłych świąttmrc_emoticons.smile Cytujac Kokolidek :"Jak dla mnie ma jeden minus - powoduje, że nie chce się wychodzić z kuchni" heh mam nadzieję, że nikogo nie zbulwersuję ale chciałem kupić żeby żona spędzała mniej czasu w kuchni a więcej ze mną w łóżku tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.smile  Dlatego ja nie napisałam, że jest na 0%  tmrc_emoticons.smile  Uwierz mi, że lepiej nie czekać, tylko już teraz zainewstować  tmrc_emoticons.smile  A jeżeli chodzi o czas spędzany w kuchni... hmm... Ja aż tak się nie uzależniłam, żeby z kuchni nie wychodzić  tmrc_emoticons.wink  Poza tym oboje z mężem lubimy czasem coś wspólnie przygotować w TM.  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  Takie wspólne gotowanie też zbliża  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.love  

R@DEK zajrzyj do priv. Wysłałam Ci wiadomość. Ela

R@DEK wrote:

...heh mam nadzieję, że nikogo nie zbulwersuję ale chciałem kupić żeby żona spędzała mniej czasu w kuchni a więcej ze mną w łóżku tmrc_emoticons.wink

Oj, to chyba straszny z Ciebie tradycjonalista - w kuchni też można miło spędzić czas, niekoniecznie z TM  .

Witam

W takim razie i ja się przywitam w gronie nowych posiadaczy ,,Termosia,,.

Od miesiąca użytkuję to cudo i muszę powiedzieć,że to najlepsza rzecz jaką kiedykolwiek kupiłam.

Jestem z pod Kwidzyna.

pozdrawiam serdecznie

Witaj Beatko tmrc_emoticons.wink 

Witaj Beato ! Ciesze się, że dołączyłaś do grona Thermomaniczek

Pozdrawiam Monika

witaj Beato tmrc_emoticons.smile

Ja też Cię witam Beatko tmrc_emoticons.bigsmile

Beato, witam się i ja -Ela z Mazowsza. Napisz dla ilu osób gotujesz, kto Ci pomaga, co lubicie robić w TM  tmrc_emoticons.smile  W razie wątpliwości służę pomocą. Pozdrawiam serdecznie  tmrc_emoticons.smile  

Dzień dobry Beatko. Kokolidek teraz ja się zawstydziełem... że 40 na karku a jeszcze w kuchni bliższej rozmowy z żoną nie przeprowadziłem. Faktycznie pełne inspiracji to forum tmrc_emoticons.smile Elu dziękuje serdecznie za pomoc, niestety i stety żonka mnie ubiegła i zakupiła używany sprzęt na allegro, teraz wielkie czekanietmrc_emoticons.smile A chciałem jej zrobić niespodziankę...

No cóż - czasami nie warto się za długo zastanawiać

A nie zastanawiałeś się nad odstąpieniem od umowy? Masz na to 10 dni.

Zobacz w jakim TM bedzie stanie i możesz wezwać serwisanta to odczyta przy przeglądzie przebieg TM (to znaczy powie Wam ile godzin urządzenie pracowało). Widzialam już takie kilkuletnie z "przebiegiem" 20 godz. pracy - prawie "nówka sztuka, nie śmigana"

Fajnie, że nadajecie z żoną na tych samych falach, zaproś żonę do naszego grona, pełnego wszelakich inspiracji

Gratuluję zakupu

Witajcie kochane

Dziękuję za miłe przyjęcie tmrc_emoticons.love

Gotuję jeszcze dla 3 osób,w przyszłym roku syn się żeni i wyprowadza do nowego domku.

Od 2 tygodni walczę z nadwagą a ,,termoś ,,mi w tym pomaga.Dlatego też moje dania,ktore będę testować będą czasem dietetyczne.

pozdrawiam serdecznie i biorę się dalej za lekturę ,,dekoracje inspiracje,,-wciągnęły mnie jak jakiś bestseller

Szkoda, Radku, że żona nie skonsultowała tego zakupu. Uzywane są tańsze, ale nigdy nie wiesz jak one i przez kogo były używane. To tak jak z kupnem używanego samochodu. A tak naprawdę , czy widzieliście już prezentację TM?To jednak jest ważne. Ważne też mieć opiekuna-przedstawiciela. Radzę poprosić sobie serwisanta , żeby sprawdził jego stan techniczny. Zawsze macie prawo zwrotu w ciągu 10 dni.  tmrc_emoticons.wink Myślę, że po zakupie odezwiecie się tutaj na Forum? Czekamy na wrażenia. tmrc_emoticons.bigsmile

Prawie w jednym czasie z Kokolidkiem wyraziłyśmy niemal identyczne zdania. Weź to Raku pod uwagę. Słuchajcie doświadczonych koleżanek. tmrc_emoticons.bigsmile

Mam nadzieję, że będzie sprawny, a Panie nie wiedzą, że zdania żony się nie podwarza tmrc_emoticons.crazy  hehehehe

A może daj żonie poczytać nasze rady?

Hanno nieśmiało wspomniałem co o tym myślę ale jak powiedziała, to jej "zabawka"a ja mam swoją w garażu. Żona chciała kupić już wcześniej to urządzenie ale trochę ją powstrzymywałem bo w końcu cena dośc wysoka. Chodziła na jakieś prezentacje, no i koleżanki w pracy mają więc dopieła swego.

Mężczyźni tak mają,trochę nas powstrzymują

A my i tak dopniemy swego-to tak jak u mnie

Mąż nie zabardzo chcial się zgodzić,dziś zmienił zdanie.

Serwuję mu zupełnie inną kuchnię niż dotychczas.Zupki smakują mu wyjątkowo.Dziś była ze św. ogórka,pomiem szczeże ,że przygotowałam jeszcze coś innnego ale o dziwo bardzo,bardzo mu smakowała.

pozdrawiam i życzę przyjemności Radek w gotowaniu dla zony

tmrc_emoticons.love Radku, u mnie było odwrotnie, to mój mąż i syn "napalili" się na Thermomix, mnie przerażała cena tmrc_emoticons.wink Termosia dostałam w prezencie od męża i dzisiaj nie oddam go za żadne pieniądze tmrc_emoticons.bigsmile Pozdrawiam tmrc_emoticons.cooking_10

Witam Panie o poranku. Termomiks przetestowany chodzi jak laleczka, żona też "dobrze chodzi" po nowym zakupie. Pierwse wrażenia bardzo pozytywne. Pozdrawiam

tmrc_emoticons.lolTo opowiedz żonie o naszej stronie .Może będzie chciała tutaj zaglądać?

Hanna Gręda wrote:

tmrc_emoticons.lolTo opowiedz żonie o naszej stronie .Może będzie chciała tutaj zaglądać?

A to co ja nie wystarczam Paniom? Czy przepędzić mnie chcą? Ja z chęcią sam pokorzystam i czymś miłym od czasu do czasu zaskoczę żonę :P Chyba że tu facetom wstęp wzbroniony?

tmrc_emoticons.love Radku, każdy tu może zaglądać i wypowiadać się, dzielić się swoim doświadczeniem, korzystać z przepisów i porad innych, a tym bardziej mężczyżni-kuchrze mile widziani  tmrc_emoticons.cooking_1 Nie rozumiem ,dlaczego zabraniasz żonie przebywać z nami na forum  :O  :O tmrc_emoticons.aw  tmrc_emoticons.aw   tmrc_emoticons.puzzled   tmrc_emoticons.puzzled  

Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

Witaj Radku i Beatko tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Zakup sie udal, jak widze tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zona zadowolona, a to najwazniejsze tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Nie tylko Cie stad nie wyganiamy, wrecz przeciwnie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Malo tu panòw, a aktywnych, to juz calkiem brakuje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Zone zapros do naszego grona, ale zostan i Ty tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  A jak bedziesz chcial czasem zrobic zone niespodzianke, to pisz do nas i na priv., pomozemy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zycze milej zabawy tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Witam,po przeczytaniu postów mysle że Radek chce byc sam na forum tmrc_emoticons.smile a w tym czasie żone wysłać do kuchni tmrc_emoticons.bigsmile wtedy oboje będą korzystać z przyjemności he he he a tak na poważnie co dwie głowy to nie jedna -dopuśc żonke do kompa-pozdrawiam

Dopuszczam, dopuszczam, to były żarty tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolale coś tej Twojej żonki nie widać tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7

Małgosiu, Monika, żona Radka założyła swój wątek powitalny  tmrc_emoticons.lol  http://www.przepisownia.pl/content/ja-te%C5%BC-witam#new Ty już tam byłaś i się witałaś  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile  A Monika już się wkręciła  tmrc_emoticons.lol  

Elu dzięki za info tmrc_emoticons.bigsmile