Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Jestem szczęśliwą posiadaczką TM od października 2013 , lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Mam dużo różnych urządzeń w kuchni..... ale jak się okazało używam teraz tylko jednego  tmrc_emoticons.wink  Pozdrawiam serdecznie  tmrc_emoticons.smile

Witam serdecznie. Myślę, że niebawem te urządzenia zajmujące miejsce w szafkach, zechcesz komuś podarować lub sprzedać na aukcji tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witaj Aniu tmrc_emoticons.love To prawda,że TM zastępuje różne urządzenia w kuchni tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina  tmrc_emoticons.love

Witaj Aniu w naszym zakręconym gronie .Ja swoje inne sprzęty spakowałam i wyniosłam.Pozdrawiam Hania z Łodzi

Witaj na forum tmrc_emoticons.smile 

Ja na szczęście kupiłam na początku TM, więc nie mam zbędnych urządzeń. Myślę nad zakupem tostera, albo sanwicha... tego TM nie robi tmrc_emoticons.aw

Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.smile

Witajcie tmrc_emoticons.smile 

Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie do grona termimixowiczów  tmrc_emoticons.wink ja w miarę swoich możliwości będę się starać też wnieść coś ciekawego  w sprawie gotowania  tmrc_emoticons.cooking_7 ,  pozdrawiam ap

Aniu witaj wśród Thermomaniaków ! Czekamy na Twoje przepisy 

Pozdrawiam ! Monika

Witaj Aniu  tmrc_emoticons.smile  Miło, że do nas dołączyłaś  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam serdecznie Ela z Mazowsza

Czesc, ja TM kupilam jak zepsul mi sie robot. ktory siekal, mieli, ubijal itd. Teraz jestem szczeliwa posiadaczka i nie zaminilabym go na zadne inne urzadzenie.

Pozdrawiam

Aga