Przejdź do treści

Forum Witam wszystkich serdecznie :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam, jestem tu nowa    tmrc_emoticons.smile   Zakupiliśmy z mężem TM jakieś 3 tygodnie temu, no i jedziemy z koksem tmrc_emoticons.lol Mąż dostał hopla na punkcie lodów, a ja jestem w plackowo-ziemniaczanym raju  tmrc_emoticons.wink   Dzieci na razie nie mamy, więc gotujemy tylko na nas dwoje + oczywiście dla gości, jako że lubimy odwiedziny i częstowanie pysznościami.  Pozdrawiam wszystkich!!

Witam Was serdecznie i gorąco pozdrawiam- tmrc_emoticons.lol Małgosia z Warmińsko-mazurskiego

Witajcie wśród Nas - zakręconych Thermomaniaków ! Super ,że jesteście już w raju i gwarantuje - szybko z niego nie wyjdziecie

Powodzenia i dużo zapału życzę !

Pozdrawiam Monika z Zagłębia           

Witam tmrc_emoticons.smile

Polecam lody bananowe  tmrc_emoticons.love są pycha   tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witaj Magdo tmrc_emoticons.love Przepisow na lody i różnego rodzaju placków, racuchów na Przepisowni jest bardzo sporo  tmrc_emoticons.bigsmile Jest w czym wybierać  tmrc_emoticons.cooking_10 Polecam inne przepisy, nie wiem na co macie smak ??? tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

Lody bananowe już jedliśmy  tmrc_emoticons.lol   Ja bym jeszcze do nich następnym razem dodała rozdrobnioną czekoladę tmrc_emoticons.tongue

Gratulujemy pierwszych przepisów, czekamy na listę kolejnych tmrc_emoticons.smile

Witajcie, witajcie  tmrc_emoticons.lol  cieszę się, że dołączyliście do naszego grona  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza