Przejdź do treści

Forum Witam serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich serdecznie. Od sierpnia jestem posiadam TM i nie wyobrazam sobie kuchni bez niego. Jestem mama 3-letniej Majki i 7 miesiecznego Miloszka i to głownie z mysla o nich zakupilismy ten cud techniki. Chcialam serdecznie podziekowac wszystkim forumowiczom, za cenne rady jakie tu znalazlam i pyszne przepisy. Ży cze wszystkim przyjemnego dnia.

tmrc_emoticons.lolWitaj wśród nas .Zaglądaj do nas tak często jak tylko Ci czas pozwoli tmrc_emoticons.lol

Witamy w gronie Themomaniaków tmrc_emoticons.smile

Jak tylko czas pozwoli to z checia. Jest tu tak miła i serdeczna atmosfera, ze z przyjemnoscia bede was odwiedzac. Jednak praca i dwojka malych dzieci nie zawsze daje mozliwosc. Dzis bede piekla dla corci ciasteczka kruche z forumowego przepisu w ksztalcie duszkow, bo ma w przedszkolu swieto wesolego duszka jutro/ Z tym termomaniakiem to macie racje. TM uzalezniatmrc_emoticons.smile Wczoraj zurek naszykowalam na dzis na obiad Pyszny i juz mysle co na jutro zrobic. heheeh

Jak tylko czas pozwoli to z checia. Jest tu tak miła i serdeczna atmosfera, ze z przyjemnoscia bede was odwiedzac. Jednak praca i dwojka malych dzieci nie zawsze daje mozliwosc. Dzis bede piekla dla corci ciasteczka kruche z forumowego przepisu w ksztalcie duszkow, bo ma w przedszkolu swieto wesolego duszka jutro/ Z tym termomaniakiem to macie racje. TM uzalezniatmrc_emoticons.smile Wczoraj zurek naszykowalam na dzis na obiad Pyszny i juz mysle co na jutro zrobic. heheeh

witam i ja,u mnie coraz gorzej nawet spać po nocy nie umialam na poczatku bo juz myslalam co zrobie rano tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_7

Aga , no ja tak mialam na poczatku a teraz to wymyslam co sobie na obiad uszykowac na nastepny dzien szybko jak dzieci juz spac ulozetmrc_emoticons.smile U nas byl szal robienia soku malinowego w sezonie i wszelakie dzemy. Teraz na tym soku maluszkom kisiel gotuje

Witam w naszym gronie tmrc_emoticons.smile 

Oj ja to po nocach gotowałam na początku bo chciałam jak najwięcej potraw wypróbować,jak już kończyłam coś robić to mówiłam sobie że juz dość,odpoczęłam chwilę i już z książką siadałam i wyszukiwałam co jeszcze by było można upitrasić tmrc_emoticons.lol teraz kubusie,keczupy,masełko robie na okrągło tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.love Witaj Marmag tmrc_emoticons.love

Nic Wam nie przejdzie. Ja już dwa lata gotuję i eksperymentuję. Mam cały gruby segregator przepisów z przepisowni i stawiam oceny jak coś wypróbuję.  tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Wśród Nas ! Życzę miłego kucharzenia z TM !

Dziekuje za takie miłe przyjecie tmrc_emoticons.smile wczoraj zrobilam kruche ciasteczka w kształcie duszków corci do przedszkola i wschodnie bułeczki z cukinia. Pychota Aaaa i dla Miłonia kisielek z soczku malinowego. Chcolama wstawic opinie przy przepisach i podziekowac ich autorom, ale za nic te wschodnie buleczki nie chca mi wyskoczyc;(

Witaj Marmag tmrc_emoticons.lol super że do nas dołączyłaś tmrc_emoticons.lol i uwielbiasz TM tmrc_emoticons.lol pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.lol

A wczoraj był jakiś problem z przepisownią, cały czas wyskakiwał error tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy moze spróbuj ponownie  tmrc_emoticons.lol