Przejdź do treści

Forum Witam serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Beata. Od niedawna używam TM 31 i jestem w nim po prostu zakochana tmrc_emoticons.smile Nie tylko ułatwia mi życie, ale po "latach posuchy" ( z powodu notorycznego braku czasu), mogłam zabłysnąc na niwie rodzinnej jako kucharka tmrc_emoticons.cooking_10 , organizatorka przyjęć, piekarz  tmrc_emoticons.cooking_7 a od czasu do czasu barmanka tmrc_emoticons.wink Zostałam także przedsztawicielem handlowym, jestem już po prezentacji starowej, a tuz przed pierwszą prawdziwą prezentacja . Proszę, trzymajcie za mnie kciuki tmrc_emoticons.smile Beata

tmrc_emoticons.lolWitaj Beatko w naszym "szalonym " gronie .Hania z Łodzi

tmrc_emoticons.love Witaj Beatko  tmrc_emoticons.love Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki  tmrc_emoticons.love Poradzisz sobie  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Pozdrawiam bardzo serdecznie  tmrc_emoticons.love Grażyna ze Szczecina  tmrc_emoticons.love

Witaj Haniu tmrc_emoticons.smile  tmrc_emoticons.cooking_10

Witaj Grażynko tmrc_emoticons.smile Dziękuję za wsparcie duchowe, które jest mi teraz bardzo potrzebne tmrc_emoticons.love Serdecznie pozdrawiam tmrc_emoticons.love

Witaj tmrc_emoticons.smile

Witaj Mixi tmrc_emoticons.smile

Witaj Beatko, tmrc_emoticons.bigsmile   Widzę, że jesteśmy nie tylko "po fachu", ale pewnie też w jednym okręgu "Gwarki". tmrc_emoticons.wink 

Witaj Beatko ! Miło mi powitać Sosnowiczanke !

Pozdrawiam gorąco ! Monika z Sosnowca

WITAJ tmrc_emoticons.smile

wisienka61 wrote:

Zostałam także przedsztawicielem handlowym, jestem już po prezentacji starowej, a tuz przed pierwszą prawdziwą prezentacja . Proszę, trzymajcie za mnie kciuki tmrc_emoticons.smile Beata

Witaj. Jak Ci poszło na prezentacji ? Miałaś tremę ? Masz stracha przed tą prawdziwą prezentacją ?

Witaj Gabi, ano moze nawet widziałyśmy się wczoraj, ale ja należę do Orlego Gniazda, żeby nie powiedziec - Smoczego Gniazda tmrc_emoticons.bigsmile Jestem najswieższym narybkiem total niezorientowana tmrc_emoticons.bigsmile do miłego spotkania tmrc_emoticons.smile

Cześć Krzysztof, na startowej poszło dobrze, ale przed prawdziwą... no nie powiem, mam stracha tmrc_emoticons.smilepozdrawiam, Beata

tmrc_emoticons.smile witaj Agulinko tmrc_emoticons.smile

Witaj Moniko, jak to miło poznac dziewczynę z Sosnowca tmrc_emoticons.smile

Serdecznie pozdrawiam

tmrc_emoticons.smile Beata

tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Beatko jak prezentacja, czy już się odbyła??? Trzymam cały czas kciuki tmrc_emoticons.love

Witaj Beatko tmrc_emoticons.smile powodzenia na prezentacji !

dziękuję Agatko, przypływ dobrej energii zawsze  w cenie tmrc_emoticons.smile

Beatko, prawdziwa Twoja prezentacja będzie  łatwiejsza niż myślisz. Nikt nie dostrzega ewentualnych błędów bo nie wie jak to jest w teorii. To Ty jesteś na niej Mistrzynią.  tmrc_emoticons.bigsmile Głowa do góry, uśmiech na usta!  tmrc_emoticons.love

Witaj, ja po pierwszej prezentacji, ktora byla u mnie przy zakupie TM sama moglam juz taka poprowadzic. Mysle, ze jak ktos lubi gotowac i poztywnie podchodzi do zycia to taka prezentacja nie jest aks straszna.

Mysle, ze Ty napewno dalas sobie swietnie rade.

Pozdrawiam Agnieszka

Witaj i opisz jak Ci poszło bo z tego co widzę zaczelyśmy chyba współpracę w jednym czasie tmrc_emoticons.bigsmile ja już po programie a Ty?

Dziewczyny i chłopaki - nie bójcie sie prezentacji . Jezeli tylko kochacie Thermomix ,bedzie ok .To wspaniałe moc każdego dnia poznawać nowych fajnych ludzi i przy okazji robić to co sie lubi .Dolaczajcie do naszego zespołu a przekonacie sie jaka to fajna przygoda 

pozdrawiam Agnieszka