Przejdź do treści

Forum Witam serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam serdecznie wszystkich tmrc_emoticons.smile

Uprzejmie donoszę że zostałam zarażona wirusem  o wdzięcznej nazwie Thermomix  tmrc_emoticons.smile

Mam nadzieję że nigdy mi to nie przejdzie tmrc_emoticons.smile

Posiadam Thermomix od miesiąca i doszczętnie mnie pochłonęła praca z nim w kuchni.

Przez pierwszy weekend jego urzędowania na naszym blacie kuchennym rodzina poprosiła o spasowanie, nie nadążaliśmy zjadać tego co Thermomix wyczarowywał.

Jesteśmy zachwyceni naszym nowym zakupem.

Pozdrawiam,

Aneta z Warszawy

Witaj Aneta, gratuluję zakupu i taaakich czarów  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.bigsmile  

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza

Witam Aneto,

Ty to jesteś już weteranką Thermomixa w porównaniu do mnie tmrc_emoticons.lol Ale przyznaję - cuda się zdarzają, zwłaszcza z tym urządzeniem. Mnie jak na razie totalnie powala z nóg zagniatanie wszelkich ciast w mgnieniu oka bez brudzenia rąk ( tego niecierpię) oraz ryby na parze - REWELACJA!!

życzę samych udanych potraw i czekam na wrażenia tutaj opisywane

Pozdrawiam Anka z Norwegii

Anka, mnie zagniatanie ciast też powala tmrc_emoticons.smile nawet pomimo tego że już od jakichś 3 lat miałam maszynę do chleba i tam wyrabialiśmy ciasta drożdzowe albo na pizzę. Niestety tam nie wszystkie ciasta się udawały. Przepisy na Thermomix są tak opracowane że na razie wszystko mi wychodzi. A dodatkowo  czyszczenie tamtej maszyny to masakra. Z thermomixa ciasto praktycznie wyskakuje samo i niewiele zostaje do czyszczenia tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam serdecznie,

Aneta

tmrc_emoticons.love Witaj Anetko tmrc_emoticons.love Wirus jest nieuleczalny tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Powiem więcej jest Najlepszym Przyjacielem Kobiety w kuchni tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_2 tmrc_emoticons.cooking_10

Pozdrawiam Anetko, walcz dalej dzielnie i opisuj tutaj swoje wrażenia. Z czasem może coś nowego nam tutaj zaproponujesz? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink

Witaj Anetko ! Tak ,tak ten wirus jest nieuleczalny ! Baw się i eksperymentuj a z czasem dodawaj Swoje przepisy - z chęcią wypróbujemy. Masz racje co do wyrabiania ciast...to poprostu bajka.

Pozdrawiam Monika     

Witaj Anetko.

Termomiks wkręca wszystkich  tmrc_emoticons.bigsmile

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie tmrc_emoticons.smile

Tego weekendu zaliczyłam pierwszą wpadkę z TM, ale w zasadzie to moja wina, bo za krótko trzymałam ciasto marchewkowe w piekarniku, wyszedł mi piękny zakalec tmrc_emoticons.aw Była to próba mojego przepisu - ale chciałam go zaadaptować na TM i się póki co nie udało - ale będę próbowała tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam

Aneta

tmrc_emoticons.lolWitaj Anetko nie myli się tylko ten co nic nie robi.Ja też nieraz zaliczałam wpadki .najczęściej z własnej prędkości .Ale kocham to urządzenie miłością pełną i bezgraniczną z pełną wzajemnoscią,Hania z Łodzi

tmrc_emoticons.love Anetko, moja największa wpadka to pieczenia ciasta drożdżowego bez drożdży tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile Nie poddawaj się Kochana tmrc_emoticons.love Pozdrawiam bardzo serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile Grażyna tmrc_emoticons.cooking_7

Witaj Anetko, ja tez zaliczylam pierwsze niedogotowane mieso w varomie, robiac jednoczesnie zupe krem w kileichu. Al juz wiem w czym tkwil blad.

Pozdrawiam Agnieszka z Warszawy

Witaj Aneya,czytam Twoje posty i widzę siebie szalejącą z TM,cieszę się że TM cię zaraził tak jak nas wszystkich,szalej dalej i nabieraj wprawy tmrc_emoticons.lol