Przejdź do treści

Forum witam rozpoczynam nową przygodę kulinarną

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam na forum. Dołączam do grona. Zakupu dokonałam przedwczoraj. Właśnie zrobiłam pastę - jarzynkę do zupy i zabieram się za mielenie mięsa, potem zrobię z córką lemoniadę cytrynową. Trzymajcie za mnie kciuki bo rodzina nie była zachwycona zakupem w przeciwieństwie do mnie. tmrc_emoticons.bigsmile  

Witam. Od trzech dni jestem szcześliwą posiadaczką termomiksu. Namówiłam synów aby mi go kupili. Teraz bawie się nową zabawką. Zrobiłam już masło, zupę cebulową i pomidorową, uniwersalną przyprawę , no i oczywiście sorbet truskawkowy. Chcę zrobić cytrynowy. Czy jest dobry?

Witajcie Kochane Nowicjuszki. tmrc_emoticons.bigsmile W TM wszystko się udaje i wszystko jest dobre. Odwagi,  nie bójcie się!  Proponuję najpierw "opanować" przepisy podstawowe z Radości gotowania" i oczywiście poczytać rady na naszym Forum, szczególnie S.O.S dla Nowicjuszy. Gabrysia z Będzina tmrc_emoticons.bigsmile

Witam nowe fanki Termomisia tmrc_emoticons.lol fajnie że do nas dołączyłyście tmrc_emoticons.smile jeżeli chodzi i sorbety to ze wszystkich owoców są pyszne, ja miksuje wszystkie smaki tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  zachęcam do korzystania z naszych przepisów i do zamieszczania swoich pomysłów tmrc_emoticons.smile zapraszam także na forum tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Życze miłego kucharzenia i smacznego tmrc_emoticons.lol pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile

Dolaczam sie do powitan tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Swieze, swiezutkie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love   Fajnie tmrc_emoticons.bigsmile   Domownicy szybko sie przekonaja do zakupu tmrc_emoticons.smile  To jest dosc czesto spotykana reakcja, ale potem szybko zmieniaja zdanie, i tez sie dobrze "bawia" thermosiem tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Wlasnie dlatego, ze roboty jest niewiele, wszystko wychodzi i to smaczne tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Pozdrawiam serdecznie obydwie kobietki i zycze milego kucharzenia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Witajcie wśród zakręconych Thermomaniczek !

Życzę Wam miłego kucharzenia z TM

Pozdrawiam Monika

Witajcie! Życzę wielu kulinarnych inspiracji, które na pewno znajdziecie w Przepisowni tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolJa się też przyłączam do serdecznych powitań Hania z Łodzi

tmrc_emoticons.love Witajcie tmrc_emoticons.love Życzę wspaniałej przygody z Termosiem tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love