Przejdź do treści

Forum Witajcie (i poradzcie)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam,

Thermomixa (TM21) mam juz od paru lat-kupiony uzywany, mocno eksploatowany przez poprzednia wlascicielke (o czym mnie poinformowala przed zakupem). Uzywam go dosc czesto, ale wykorzystuje bardzo niewiele jego mozliwosci-glownie z braku czasu... Z okazji Swiat oraz zblizajacych sie urodzin zaczelam sie mocno zastanawiac nad zakupem nowego TM31-zakupem "po bozemu", moze z prezentacja (ostatnia prezentacje widzialam w 2002 roku), no i z mocnym postanowieniem wykorzystania Mikrobiego na maxa.

Troche sie waham (kasa), no i zastanawiam sie czy warto wymieniac-moze dodacie mi motywacji  tmrc_emoticons.wink  , zwlaszcza ze czasu do konca roku malo zostalo, a po Nowym Roku podobno podwyzka...

Ale sie napisalam!

Pozdrawiam serdecznie wszystkich "thermomaniakow"

Problem kasy zawsze będzie ja od 2-lat ma Tm31 i nie wyobrażam sobie mojej kuchni bez niego Tm 31 ma wsteczne obroty i troszkę inne gabaryty .Mogę tylko powiedzieć decyduj się i kup .Pozdrawiam i myśl ,że jakoś pomogłam Hania z  Łodzi

zafra w grudniu dodatkowo świąteczna promocja:

http://thermomix.vorwerk.pl/pl/przepisy-i-promocje/aktualnosci-i-promocje/

Witaj zafra ! Ja też mam TM21 tyle, że od nowości - przez tyle lat (odpukać) nie miałam żadnej usterki , ale też czasami zastanawiam się nad TM31 - troszke mnie kusi...

Póki działa TM 21 to bym go nie zmieniała. Możesz go sprzedać, ale ile za niego weźmiesz... Jeżeli ten jest sprawny to na nim dalej działaj, a jak zacznie się psuć to zmienisz sobie na nowy. Ja bym tak zrobiła... ale decyzja należy do Ciebie  tmrc_emoticons.smile

No i stalo sie-na miejscu TM21 stanal jego wysokosc TM31! Oj, bedzie sie dzialo...

Gratuluję zakupu tmrc_emoticons.smile

Szybka decyzja ! Gratuluje zakupu !

tmrc_emoticons.love Oj będzie się działo tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Moje gratulacje tmrc_emoticons.love

Gratuluję doskonałej decyzji. tmrc_emoticons.love TM 31 ma zdrożeć od lutego 2014. W styczniu jest natomiast fajny, nisko oprocentowany kredyt na zakup.  tmrc_emoticons.wink