Przejdź do treści

Forum WIELKANOC

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Dziewczyny, jesteście żywym przykładem jak powinno się świętować. Cudowne pomysły, to bardzo inspirujące. Koniecznie trzeba przekazywać młodym pokoleniom nasze świąteczne tradycje i celebrować każde święta. To takie piękne  i scalające,  często "porozrzucanych " po różnych zakątkach, członków rodzin.

Coż, w tym roku za oknem nie mamy zielono, a biel  śniegu razi w oczy. To moje widoki z okna kuchni:

To zdjęcie poziome robiłam dziś rano, a po południu wygląda tak jak na pionowym zdjęciu.

Piękne te Wasze ozdoby  tmrc_emoticons.smile  Aż miło na wszystkie popatrzeć. Ja takich zdolności nie mam, niestety  tmrc_emoticons.smile  

Gabrysiu, mam podobne zdjęcia  tmrc_emoticons.smile  Moje dzieci śmiały się, że w tym roku mamy dwa w jednym: czyli Boże Narodzenie na Wielkanoc  tmrc_emoticons.lol  Wczoraj w śmigus-dyngus rzucali się śnieżkami  tmrc_emoticons.lol  Kasia robiła zdjęcia, to może później wstawię  tmrc_emoticons.lol  

Witajcie po świetach tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol u nas tez snieżnie tmrc_emoticons.lol wczoraj lepiliśmy zajączka ze śniegu tmrc_emoticons.lol i rzucaliśmy sie śnieżkami, było dużo zabawy i śmiechu tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol no ale wiosny nie widać, mówią że jeszcze kilka dni i wiosna przyjdzie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol zatem czekam na wiosnę z utęsknieniem tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol pozdrawiam cieplutko i życze milego wieczorku tmrc_emoticons.lol