Przejdź do treści

Forum WIELKANOC na Saskiej Kępie w Warszawie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Szanowni Państwo!

Po raz kolejny organizujemy dla mieszkańców Warszawy i okolic oraz dla naszych Klientów

Dni Otwarte.

Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych gości

i tym razem organizujemy je

w niedzielę 17 marca 2013r.

Prosimy również o zaproszenie do nas Waszych znajomych, przyjaciół i sąsiadów,

którzy jeszcze nie widzieli zalet i możliwości Thermomixa.

Niespodzianka dla tych, których goście zakupią w tym dniu TM

Przygotujemy dla Państwa stoły zastawione potrawami wielkanocnym

wykonanymi w Thermomixie.

Będzie to okazja do obejrzenia TM podczas pracy, degustacji przygotowanych w nim potraw oraz nabycia urządzenia.

Nasi przedstawiciele czekają z nowymi przepisami i pomysłami wykorzystania Thermomixa do usprawnienia pracy w kuchni.

Godziny prezentacji to: 11.00 lub 16.00

w naszym Biurze Regionalnym w Warszawie,

Saska Kępa, Pl. Przymierza 6

Bardzo proszę o potwierdzenie przybycia i wybór godziny prezentacji 

Serdecznie zapraszamy!

Eluniu, z pewnością będzie przepysznie, kolorowo i wesoło tmrc_emoticons.smile

I ja tak mysle tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zycze udanego spotkania i relacji, po.... ze zdjeciami tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dzięki Verciu  tmrc_emoticons.lol  

Witajcie  tmrc_emoticons.smile Spotkanie bardzo udane i owocne  tmrc_emoticons.smile Przybyłym gościom smakowało wszystko ale największym hitem była kielbaska z varomy robiona na pokazach. Było prawie 200 gości. Wróciłam taka zmęczona, że nie miałam sily usiąść przed kompem i napisać relacji. Teraz muszę przejrzeć zdjęcia, bo maoja Kasia zrobiła ich 160! i wybrać te najciekawsze. Mam nadzieję, że do południa się wyrobię. A teraz idę na poranną kawę. Miłego dnia  tmrc_emoticons.love  

Ciesze sie Elu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   I czekam na zdjecia tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Niestety ze wstawieniem zdjęć będę musiała poczekać do powrotu syna. Stary komputer czasami się buntuje  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Wieczorem zamieszczę też kilka przepisów z naszego wczorajszego spotkania  tmrc_emoticons.smile Przepis na kiełbaskę pochodzi z książki: "Nasi przedstawiciele polecają" i jest super.   tmrc_emoticons.love   Sama też ją często robię  tmrc_emoticons.smile  Wczoraj podawaliśmy ją do białego barszczu  tmrc_emoticons.smile  

Cieszę się, że tak dużo ludzi nas odwiedziło, to czas w którym można dowiedzieć się czegoś więcej o Thermomixie i o potrawach w nim przyrządzanych; wymienić się przepisami i doświadczeniami...  tmrc_emoticons.smile  Warto do nas przyjść na takie Dni Otwarte, żeby popróbować przygotowanych przez Przedstawicieli smakołyków i znaleźć inspirację na zbliżające się Święta.    tmrc_emoticons.love  Czasami słyszę, że jakieś połączenie składników jest zaskakujące i nie wiadomo jak taka potrawa będzie smakowała?  tmrc_emoticons.smile  A na takim spotkaniu można ją wypróbować  tmrc_emoticons.lol  

Oj Eluniu super tmrc_emoticons.lol bardzo się cieszę, że spotkanie się udało tmrc_emoticons.lol napewno było przyjemnie smacznie i kolorowo, no i wesoło tmrc_emoticons.lol czekam na zdjęcia z niecierpliwością tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol szoda tylko, że nie mogłam być tam z Wami...ale może kiedyś tmrc_emoticons.lol buziaki tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.smile Elu cieszę się, że wszystko sie udało i cierpliwie poczekam na zdjęcia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Problem z komputerem rozwiązany. Mogę się teraz pochwalić naszym spotkaniem  tmrc_emoticons.smile  

Dziękujemy wszystkim, którzy w dn.17 marca 2013r odwiedzili nasze Biuro Okręgowe na Saskiej Kępie. Było nam miło gościć blisko 200 osób! tmrc_emoticons.smile    tmrc_emoticons.love    tmrc_emoticons.smile   Część z państwa, to nasi klienci, którzy odwiedzają nas regularnie... tmrc_emoticons.smile  Lubimy Państwa gościć w naszej Firmie, porozmawiać, posłuchać o Państwa osiągnięciach kulinarnych, wspólnie rozwiązać problemy, jeśli takie się pojawiają... tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Dziękujemy szczególnie tym, którzy przyszli z osobami, które Thetmomixa nie posiadają.   tmrc_emoticons.smile    tmrc_emoticons.smile Dziesięć osób wyszło już jako szczęśliwi posiadacze naszego niezwykłego urządzenia.   tmrc_emoticons.lol  Następni umówili się z przedstawicielami na pokazy w domach. Wszystkim gratulujemy zakupu i cieszymy się, że przygotowanie kulinarnej strony zbliżających się Świąt Wielkanocnych będzie prawdziwą przyjemnością.   tmrc_emoticons.cooking_7   tmrc_emoticons.cooking_1  

Przybyłych gości witała serdecznie Dyrektor Okręgu, pani Renata Wicińska:

Dzięki takim spotkaniom poznajemy też niezwykłe talenty niektórych Przedstawicieli.   tmrc_emoticons.smile  Wiesia i Ania wspaniale sprawdziły się jako animatorki zabaw dla dzieci, tmrc_emoticons.party    tmrc_emoticons.party    tmrc_emoticons.smile   dzięki czemu rodzice mogli w spokoju przyglądać się pokazowi. Wiesia organizowała rysowanie / malowanie i zabawy z małym Termomixem. A Ania pięknie malowała dzieciom twarze.

W kucharskiej, białej czapie pięknie prezentował się Ryszard, który po mistrzowsku dekorował jaja, pasty i sałatki.  tmrc_emoticons.cooking_1   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Dużym zainteresowaniem cieszyła się też loteria fantowa, dzięki której zebraliśmy ponad 1,5 tys na „Sos Wioski Dziecięce”. tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.love   Do wygrania były fanty przygotowane przez Przedstawiceli: dżemy, żelki, kulki życia, pięknie udekorowane mazurki, pyszny domowy smalec, mieszanki przypraw, skórka pomarańczowa do świątecznych wypieków... i wiele, wiele innych. Darczyńcy dostawali też przepis do wygranego fanta.

A tak wyglądały stoły pełne pyszności:

Dzieciom najbardziej smakowały żelki 

A dorośli wypatrywali na stole z ciastami szarlotki po kasztelańsku

Wszystkie zdjęcia robiła moja kochana córcia Kasia, która dzielnie wytrwała do końca spotkania. 

Dzięki niej mam aktualne zdjęcie  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.smile

Nasi goście, tradycyjnie wpisywali swoje opinie i życzenia do Księgi Gości. tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile   Wychodzili z firmy uśmiechnięci i zadowoleni, pytając nas o następne spotkania.     tmrc_emoticons.cooking_7  

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Elu super impreza  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Pięknie się uśmiechasz i masz Wspaniałą Córkę  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   tylko pozazdrościć tej miłej atmosfery, która panowała na tym spotkaniu, Nawet dzieci mialy swoją super zabawe  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Gratuluję Wszystkim którzy kupili Termosia  tmrc_emoticons.cooking_1 Pozdrawiam serdecznie  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Przepiekna sprawa, Elu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Satysfakcja na 100% tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve tmrc_emoticons.steve  Bardzo podoba mi sie , ze zajmujecie sie tez potrzebujacymi tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Stoly piekne, ludzie usmiechnieci, no i dzieci sie nie nudzily tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Moje szczere gratulacje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I mamusia z còrcia tez sliczne tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

same pyszności na tych stołach tmrc_emoticons.smile  kolorowe sosy, jajka z nadzieniem rolady tmrc_emoticons.love   gdzie mogę znależć na nie przepisy tmrc_emoticons.smile 

Ilonko przepis na sos SEXY Marylki wpisałam

http://www.przepisownia.pl/przepisy/sos-sexy-od-marylki/452051

a resztę po mału będę dodawała  tmrc_emoticons.smile  Dużo przepisów jest też w książce "Thermomix na Wielkanoc". Ona kosztuje tylko 20zł, spytaj o nią swojego Przedstawiciela  tmrc_emoticons.smile  

bardzo dziękuję za odpowiedź, czekam na przepisy bo w tym roku będę robiła śniadanko wielkanocne dla  rodziny i chciałabym zaskoczyć ich potrawami tmrc_emoticons.smile szkoda że tak daleko mam  od biura regionalnego  bo z chęcią bym wzięła udział w takim spotkaniu tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Elu, cudnie to wszystko wygląda. U nas też była robiona kiełbaska na varomie, żurek, smalec, sałatka jarzynowa i wiele innych, właśnie z książki "Thermomix na Wielkanoc". Piękne zdjęcia i piękne Kobietki.

Elu, czy to Ty jesteś z okręgu najaktywniejszą uczestniczką przepisowni?  Mam wrażenie , że tak jest. Czy jesteś Kierownikiem grupy, czy tylko przedstawicielem? 

Gabrysiu, dzięki za miłe słowa  tmrc_emoticons.smile  Może z okręgu jestem najaktywniejsza -tak mówiła ostatnio Pani Dyrektor  tmrc_emoticons.smile  Ale kierownikiem nie jestem  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.bigsmile  Ja po prostu lubię tu zaglądać i dzielić się z Wami tym co się dzieje  tmrc_emoticons.smile  Od zawsze lubię gotować, z Termosiem to już czasami szaleństwo  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile  A jeżeli ktoś potrzebuje pomocy i pyta to po prostu odpowiadam, jeżeli tylko umiem...  tmrc_emoticons.smile  I tyle  tmrc_emoticons.smile  

ElaK wrote:

a resztę po mału będę dodawała  tmrc_emoticons.smile  Dużo przepisów jest też w książce "Thermomix na Wielkanoc". Ona kosztuje tylko 20zł, spytaj o nią swojego Przedstawiciela  tmrc_emoticons.smile  

Ja tez chce, a kogo ja mam sie spytac ??? tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Podaj przepisy Elu, please tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Eluniu pieknie wygladasz z Corcia - taka usmiechnieta  tmrc_emoticons.lol wow ale super zastawione stoly i mnostwo gosci i same pysznosci. Mam ksiazke na Wielkanoc - wczoraj kupilam - musze do niej zerknac i przygotowac takie cuda   tmrc_emoticons.bigsmile

Verciu, skoro tak pięknie prosisz to powstawiam dziś wieczorem te przepisy  tmrc_emoticons.smile 

Część niestety bez zdjęć, bo nie wszystko mogłam teraz  znależć. Poza tym padam   tmrc_emoticons.flat   I co chwila moja głowa ląduje na klawiaturze  tmrc_emoticons.puzzled  Dobrej nocy dziewczyny   tmrc_emoticons.love  Mam nadzieję, że wszystkie zrobicie te sosy   tmrc_emoticons.lol  tmrc_emoticons.lol  

Ilona w moich przepisach znajdziesz też mazurki i pasztet wielkanocny tmrc_emoticons.smile   

Elu, jak ja Ci sie odwdziecze tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Jestes kochana, dziekuje tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witam!

Zdjęcia są przepiękne.  Cudowne. Stół wygląda fantastycznie. Czy mogłabym prosić o przepis na szarlotkę po kasztelańsku? tmrc_emoticons.smile Z góry dziękuję.

Dziękuje Elu napewno skorzystam z Twojego przepisu na pasztet wielkanocny tmrc_emoticons.smile  jeszcze się tylko zastanawiam nad ciastami jakie będę piekła tmrc_emoticons.cooking_7 a mazurek to który lepszy ? tmrc_emoticons.wink

Ilona jeśli pytasz o moje mazurki to oba są pyszne  tmrc_emoticons.smile  Ten z dużą ilością bakalii -zdrowszy, więcej błonnika; można zrobić go wcześniej bo dłużej poleży.  tmrc_emoticons.smile Ten marchewkowy jest bardziej wilgotny  i lżejszy, znika błyskawicznie  tmrc_emoticons.smile  Jak masz czas i ochotę to zrób oba  tmrc_emoticons.smile  A z pasztetu na pewno będziesz zadowolona  tmrc_emoticons.love  Pozdrawiam

Dziekuję Elu za odpowiedź tmrc_emoticons.smile  zdecydowałam się na ten z marchewką tmrc_emoticons.cooking_7   pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Ja będę piekła obydwa mazurki tmrc_emoticons.bigsmile   Buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

veronicab71 wrote:
ElaK wrote:

a resztę po mału będę dodawała tmrc_emoticons.smile Dużo przepisów jest też w książce "Thermomix na Wielkanoc". Ona kosztuje tylko 20zł, spytaj o nią swojego Przedstawiciela tmrc_emoticons.smile

Ja tez chce, a kogo ja mam sie spytac ??? tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw Podaj przepisy Elu, please tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniko ja ma w domu dwa egzemplarze ksiązki "Thermomix na Wielkanoc" więc chętnie Ci podeślę jedną. Może na te swięta już nie dotrze ale na kolejne będzie jak znalazł ;o)

Jestes wspaniala Aniu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Uczynisz mnie szczesliwa tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jesli masz jeszcze jakies ksiazki podwòjne, podpowiedz mi jakie, a chetnie odkupie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Ja mam 3 ksiazki polskie. Jakby co, to pogadamy sobie na privie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Dziekuje Eli i Tobie Aniu, za pomoc tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Jedna kobietka podaje przepisy, a druga sluzy i ksiazka tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jestescie kochane tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Dzieki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu, to był mój błąd, że zajrzałam na Twoje wpisy. Teraz zamiast iść spać bedę ogołacała lodówkę, taka mi ślinka pociekła na widok tych zdjeć.

buziaki wielkie tmrc_emoticons.love

Oj, Kasiu  tmrc_emoticons.smile  Jedzenie w nocy to zdrowe nie jest  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.bigsmile  Pozdrawiam i dziękuję 

Mazurek z marchewką gotowy tmrc_emoticons.smile  nie wytrzymałam i taki rożek wyciełam żeby posmakować tmrc_emoticons.cooking_7 pychotka tmrc_emoticons.love   pasztet po królewsku też gotowy tmrc_emoticons.smile  dziękuje ci Elu za przepisy i dobre rady tmrc_emoticons.love

Ilonko, możesz być z siebie dumna! tmrc_emoticons.love   śliczny pasztet i pięknie wystrojony mazurek!  tmrc_emoticons.lol  Cieszę się bardzo, że mogłam pomóc i mam nadzieję, że Wam smakowało  tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam serdecznie 

Dziękuje Elu , mazurek był przepyszny tmrc_emoticons.love i taki mokry naprawdę warto było go upiec tmrc_emoticons.smile , pasztet oczywiście też był smaczny tylko to ciasto zrobiło mi się od srodka jakieś mokre tmrc_emoticons.aw   pozdrawiamtmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

Napisałam Ci odpowiedź w sprawie pasztetu, jako komentarz do przepisu na pasztet  tmrc_emoticons.smile  Cieszę się, że smakowało a następnym razem będzie jeszcze lepiej  tmrc_emoticons.lol  

Hej Dziewczyny,

Mam pytanie: czy mozecie mi pomioc gdzie znajde przepis na szarlotke po kasztelansku? Wyglada u Was pieknie i marzy mi sie zeby taka zrobic. Szukalam w roznych ksiazkach ale bez rezultatu tmrc_emoticons.sad Prosze pomozcie.

Dziekuje,

tolaaa

Tola przepis na tą szarlotkę jest w książce "Nasi Przedstawiciele polecają"  tmrc_emoticons.smile  Postaram się dziś wieczorem wstawić przepis  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam Ela 

Dziewczyny zmobilizowałam się i wstawiłam przepis na szarlotkę kasztelańską:

http://www.przepisownia.pl/przepisy/szarlotka-kasztela%C5%84ska/452795

Zdjęcia są mojej szarlotki. Polecam każdemu, bo jest przepyszna  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Super!!!! Dziękuję serdecznie !!!! Zdjęcie bomba ! tmrc_emoticons.smile