Przejdź do treści

Forum Serdecznie wszystkich pozdrawiam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Opiszę krótko, jak zostałe nowym członkiemWczoraj bylismy w odwiedzinach u znajomych. Tak się złożyło, że mieli akurat umówioną prezentację Thermomixa. Ja chciałem koniecznie wracać do domu, ale żona poprosiła żeby chwilę popatrzeć. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony. I....... tak się wkręciłem w przygotowywanie posiłków, że........jutro kupujemy Termomixa !!! tmrc_emoticons.smile  Żona oczywiscie (oprócz mnie tmrc_emoticons.smile ) przeszczęśliwa.To wszystko tak się szybko potoczyło, że nawet tego nie zdążyłem ogarnąć  tmrc_emoticons.lol Dodam, że znajomi także kupili Termomixa.

Jescze raz serdecznie pozdrawiam Wszystkich Formułowiczów

tmrc_emoticons.lolI nigdy nie pożałujesz tej decyzji .Witaj razem z małżonką w gronie pozytywnie zakręconych .Hania z Łodzi

Dziekuję  tmrc_emoticons.smile

Szymek, jesteś facet z klasą  tmrc_emoticons.bigsmile  Ani Ty, ani żona nie pożałujecie tej decyzji  tmrc_emoticons.smile  Życzę każdej żonie takiego męża!!!  tmrc_emoticons.smile  I jestem pewna, że wspólne gotowanie będzie dla Was obojga wspaniałą przygodą  tmrc_emoticons.love  Pozdrawiam Was oboje, Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile 

No to super!!!! 

Witajcie Szymku wśród Nas ! Gratuluje słusznie podjętej decyzji - nie pożałujecie zakupu ! Miłego kucharzenia z TM życzę

Pozdrawiam Monika

Witaj Szymku tmrc_emoticons.smile bardzo cieszę się, że Thermomix przekonał Cię do siebie tmrc_emoticons.smile Odwiedzaj Nas jak najczęściej tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.cooking_1 Witaj Szymku tmrc_emoticons.love Moje gratulacje z podjętej decyzji tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_2

Witaj Szymek.  tmrc_emoticons.bigsmile Oby więcej takich mężów! Gratuluję trafnej decyzji. tmrc_emoticons.love