Przejdź do treści

Forum Puk, puk... witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Dobry wieczór  tmrc_emoticons.smile

Jestem nową, zachwyconą użytkowniczką TM31.

I mam nadzieję, że znajdę tu wiele nowych. ciekawych przepisów.

Witaj Olu, jestem pewna że znajdziesz tu dużo nowych, ciekawych przepisów  tmrc_emoticons.smile  Cieszę się, że TM Cię zachwycił, napisz co pierwsze w nim zrobiłaś, czym zaskoczyłaś najbliższych?  tmrc_emoticons.smile  

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza

Olu Witaj w Naszym gronie ! Jestem pewna, że na przepisowni znajdziesz wiele przepisów , które trafią w Twój gust .

Witaj wśród wielkich fanów Thermomixa! W razie pytań służę pomocą tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolWitam i ja Olu tmrc_emoticons.wink Hania z Łodzi

Witaj Olu - na pewno cos dla siebie znajdziesz i nie beda to tylko przepisy, ale rowniez bardzo mili i serdeczni ludzie tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witaj Olu tmrc_emoticons.love Serdecznie pozdrawiam Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.love

witaj Olu ja tez świezynka ale od poniedziałku zaczynam z Termosiem jak to mówicie hihih tmrc_emoticons.cooking_6

Witajcie,

Zdążyłam już zrobić:  tmrc_emoticons.cooking_6

zupę pieczarkową, napój z pietruszki - a teraz właśnie będą placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.  tmrc_emoticons.cooking_1

Jestem  tmrc_emoticons.love

A wieczorem zabiorę się za przyprawy i kostki rosołowe

Super, Olu!! tmrc_emoticons.bigsmile Witam i ja, Gabrysia z Będzina. tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.cooking_4

Witaj Olu tmrc_emoticons.lol super ze do nas dołączyłaś i jesteś zadwolona z TM tmrc_emoticons.lol życze miłego i smacznego kucharzenia tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile zaglądaj do nas często tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Witaj Olu! znajdziesz tu przepisów co nie miara tmrc_emoticons.smile

Olu masz racje działaj . Mam nadzieje, że nie stracisz zapału !

Witaj Olu tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Przepisòw tu od koloru do wyboru tmrc_emoticons.bigsmile   Jest w czym wybierac tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj  Olu tmrc_emoticons.smile  super że jesteś z nami tmrc_emoticons.love